Dezvăluirea intervențiilor îngerilor

  Nu sunt oare toți duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor mo?teni mântuirea? (Evrei 1:14)

  Atunci va fi deschis înaintea noastră manualul marelui conflict care a început înainte de începutul timpului şi care se va termina numai când timpul va înceta. Istoria apariţiei păcatului, istoria minciunii fatale, cu lucrarea ei perfidă, istoria adevărului, care, fără a se îndepărta de la traiectoria lui dreaptă, a înfruntat şi a învins eroarea – toate vor fi prezentate în mod clar. Vălul care se interpune între lumea vizibilă şi cea invizibilă va fi dat la o parte şi vor fi scoase la iveală lucruri minunate.

  Nu vom înţelege cât de mult datorăm grijii şi intervenţiei îngerilor Săi până când nu vom vedea actele providenţei lui Dumnezeu în lumina veşniciei. Fiinţele cereşti au jucat un rol activ în istoria umanităţii. S-au arătat în veşminte care străluceau ca fulgerul, au venit în chip de oameni, îmbrăcaţi ca drumeţi, s-au bucurat de ospitalitatea căminelor omeneşti, au jucat rolul de călăuze pentru călătorii surprinşi pe drum la căderea nopţii, au dejucat planurile tâlharilor şi au deturnat loviturile celor care voiau să distrugă.

  Conducătorii acestei lumi nu ştiu, dar adesea, în cadrul întâlnirilor lor, îngeri au participat ca purtători de cuvânt. Au fost văzuţi şi auziţi de oameni. Mesageri cereşti au pledat în sălile de consiliu şi în curţile de judecată pentru cei prigoniţi şi oprimaţi. Au făcut să eşueze planuri şi au oprit rele care ar fi adus nedreptate şi suferinţă asupra copiilor lui Dumnezeu. Toate acestea vor fi descoperite înaintea celor care vor studia în şcoala veşniciei.

  Fiecare om răscumpărat va înţelege care a fost misiunea îngerilor în viaţa sa. Cum va fi să stea de vorbă cu îngerul care a fost păzitorul lui încă de la început, care i-a vegheat paşii şi i-a acoperit capul în ziua primejdiei, care a fost cu el în valea umbrei morţii, care i-a însemnat locul de odihnă şi care a fost primul care l-a întâmpinat în dimineaţa învierii! Cum va fi să afle despre intervenţiile divine din viaţa sa, despre modul în care tot cerul a cooperat la fiecare acţiune întreprinsă în folosul omenirii!

  Toate lucrurile neclare ale experienţei vieţii vor fi atunci clarificate. Acolo unde nu distingeam decât confuzie şi dezamăgire, ţeluri spulberate şi planuri zădărnicite, vom vedea un scop grandios, amplu, victorios, o armonie divină.

  Educaţie, pp. 304-305

  Dezvăluirea intervențiilor îngerilor - 2016. Toate lucrurile neclare ale experienţei vieţii vor fi atunci clarificate. Acolo unde nu distingeam decât confuzie şi dezamăgire, ţeluri spulberate şi planuri zădărnicite, vom vedea un scop grandios, amplu, victorios, o armonie divină.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...