Dezvăluirea intervențiilor îngerilor

  Nu sunt oare toți duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor mo?teni mântuirea? (Evrei 1:14)

  Atunci va fi deschis înaintea noastră manualul marelui conflict care a început înainte de începutul timpului şi care se va termina numai când timpul va înceta. Istoria apariţiei păcatului, istoria minciunii fatale, cu lucrarea ei perfidă, istoria adevărului, care, fără a se îndepărta de la traiectoria lui dreaptă, a înfruntat şi a învins eroarea – toate vor fi prezentate în mod clar. Vălul care se interpune între lumea vizibilă şi cea invizibilă va fi dat la o parte şi vor fi scoase la iveală lucruri minunate.

  Nu vom înţelege cât de mult datorăm grijii şi intervenţiei îngerilor Săi până când nu vom vedea actele providenţei lui Dumnezeu în lumina veşniciei. Fiinţele cereşti au jucat un rol activ în istoria umanităţii. S-au arătat în veşminte care străluceau ca fulgerul, au venit în chip de oameni, îmbrăcaţi ca drumeţi, s-au bucurat de ospitalitatea căminelor omeneşti, au jucat rolul de călăuze pentru călătorii surprinşi pe drum la căderea nopţii, au dejucat planurile tâlharilor şi au deturnat loviturile celor care voiau să distrugă.

  Conducătorii acestei lumi nu ştiu, dar adesea, în cadrul întâlnirilor lor, îngeri au participat ca purtători de cuvânt. Au fost văzuţi şi auziţi de oameni. Mesageri cereşti au pledat în sălile de consiliu şi în curţile de judecată pentru cei prigoniţi şi oprimaţi. Au făcut să eşueze planuri şi au oprit rele care ar fi adus nedreptate şi suferinţă asupra copiilor lui Dumnezeu. Toate acestea vor fi descoperite înaintea celor care vor studia în şcoala veşniciei.

  Fiecare om răscumpărat va înţelege care a fost misiunea îngerilor în viaţa sa. Cum va fi să stea de vorbă cu îngerul care a fost păzitorul lui încă de la început, care i-a vegheat paşii şi i-a acoperit capul în ziua primejdiei, care a fost cu el în valea umbrei morţii, care i-a însemnat locul de odihnă şi care a fost primul care l-a întâmpinat în dimineaţa învierii! Cum va fi să afle despre intervenţiile divine din viaţa sa, despre modul în care tot cerul a cooperat la fiecare acţiune întreprinsă în folosul omenirii!

  Toate lucrurile neclare ale experienţei vieţii vor fi atunci clarificate. Acolo unde nu distingeam decât confuzie şi dezamăgire, ţeluri spulberate şi planuri zădărnicite, vom vedea un scop grandios, amplu, victorios, o armonie divină.

  Educaţie, pp. 304-305

  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  Înțelegere și sprijin

  Doamne, dă-ne blândețea și iubirea Ta! PROVOCARE: Dacă ai în familie sau în biserică un tânăr care se luptă cu viciile, sună-l și spune-i că îi ești alături și roagă-te pentru el!

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Ajutor, mă pierd!

  Doamne, dă-le discernământ copiilor noștri și putere pentru biruință! PROVOCARE: Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să îți dea puterea de a evita să privești sau să te gândești la lucruri imorale sau care îți pot sugera gânduri imorale!

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...