Articolul precedentO viață de om
  Articolul următorÎndrumat de Domnul

  Oportunitățile din cer

  Deschideţi porţile ca să intre neamul cel neprihănit şi credincios. (Isaia 26:2)

  Acolo vom cunoaşte pe deplin, aşa cum şi noi am fost cunoscuţi pe deplin. Acolo, iubirea şi compasiunea pe care Dumnezeu ni le-a sădit în suflet îşi vor găsi adevărata manifestare. Comuniunea curată cu fiinţele sfinte, interrelaţia armonioasă dintre îngerii binecuvântaţi şi cei credincioşi din toate veacurile, prietenia sacră ce uneşte „orice familie, în ceruri şi pe pământ” – toate acestea se numără printre experienţele vieţii viitoare.

  Muzica de acolo va fi cum nu s-a auzit vreodată de frumoasă – cu excepţia a ceea ce a descoperit Dumnezeu prin viziuni. […]

  Acolo orice putere şi orice capacitate se vor dezvolta. Cele mai grandioase iniţiative vor fi duse la bun sfârşit, cele mai înalte aspiraţii se vor îndeplini şi cele mai mari ambiţii se vor realiza. Cu toate acestea, vor fi noi înălţimi de urcat, noi minuni de admirat, noi adevăruri de înţeles, noi şi noi obiective care să solicite puterile trupului, ale minţii şi ale sufletului.

  Toate comorile universului vor fi deschise pentru studiul copiilor lui Dumnezeu. Cu o încântare indescriptibilă, ne vom face părtaşi la bucuria şi înţelepciunea fiinţelor necăzute în păcat, care ne vor împărtăşi comorile câştigate de-a lungul veacurilor de contemplare a lucrărilor mâinilor lui Dumnezeu. Şi anii veşniciei, în desfăşurarea lor, vor continua să aducă alte revelaţii şi mai glorioase. Împărtăşirea, pentru veşnicie, din darurile lui Dumnezeu va fi „nespus mai mult decât cerem sau gândim noi” (Efeseni 3:20).

  „Robii Lui îi vor sluji” (Apocalipsa 22:3). Viaţa de pe pământ este începutul vieţii din ceruri; educaţia de pe pământ reprezintă o iniţiere în principiile cerului; lucrarea de-o viaţă de aici este o pregătire pentru lucrarea de-o viaţă de acolo. Ceea ce suntem acum, în caracter şi slujire, reflectă cu siguranţă ceea ce vom fi atunci. […]

  În planul de răscumpărare, există profunzimi pe care nici măcar eternitatea nu le poate epuiza, minuni pe care chiar îngerii doresc să le contemple. Dintre toate fiinţele create, numai cei răscumpăraţi au cunoscut din experienţă proprie conflictul efectiv cu păcatul; ei au colaborat cu Hristos şi, lucru imposibil chiar şi îngerilor, au fost părtaşi la suferinţele Sale; să nu aibă ei oare nicio mărturie de dat în legătură cu ştiinţa răscumpărării, nimic care să le fie de folos fiinţelor necăzute?

  Educaţie, pp. 306-308

  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  Marele remediu pentru păcat

  Cunoașterea datoriei înseamnă îndeplinirea ei cu tot sufletul și fără teamă. Indiferent de consecințe, ei urmează lumina care le luminează cărarea. Adevărul lui Dumnezeu este de partea lor și nu-i va părăsi niciodată. GÂNDESC MAI DEPARTE Este viața mea o mărturie în favoarea sau împotriva păcatului? Cum pot afla răspunsul?

  Căpetenie a oștirii Domnului

  Ne-am pierde credința și curajul în luptă dacă nu am fi susținuți de puterea lui Dumnezeu. Orice formă a răului izbucnește într-o activitate intensă. GÂNDESC MAI DEPARTE Satana și armatele lui vor face tot posibilul să lupte împotriva oștirilor lui Dumnezeu. Sunt eu gata să-mi ocup locul în marea confruntare care urmează? Ce pot face astăzi ca să mă pregătesc?

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...