Articolul precedentO îmbrăţişare de neuitat!
  Articolul următorCel mai tânăr colportor

  Cununa vieții

  Fii credincios până la moarte şi-ţi voi da cununa vieţii! (Apocalipsa 2:10)

  Aceia care aşteaptă vor fi încununaţi cu slavă, cinste şi nemurire. Nu-mi vorbiţi despre onorurile lumii ori despre lauda marilor oameni ai ei. Toate sunt deşertăciune. La o simplă atingere a degetului lui Dumnezeu, ei s-ar întoarce curând înapoi în ţărână. Eu îmi doresc o onoare trainică, o onoare nemuritoare, o onoare care să nu piară niciodată; o cunună mai scumpă decât orice coroană care a împodobit vreodată fruntea vreunui monarh. – Review and Herald, 17 august 1869

  Apoi am văzut cum un număr foarte mare de îngeri au adus din cetate coroane glorioase – o coroană pentru fiecare sfânt, cu numele său scris pe ea. Pe măsură ce Isus cerea coroanele, îngerii I le aduceau şi, chiar cu mâna Sa dreaptă, Isus cel minunat le punea pe capul sfinţilor. În acelaşi fel au adus îngerii şi harpele, iar Isus le-a oferit şi pe acestea sfinţilor. Îngerii conducători au dat primii tonul cu instrumentele lor şi după aceea toate glasurile s-au înălţat într-o laudă fericită, plină de recunoştinţă, şi fiecare mână a trecut cu îndemânare peste corzile harpei, scoţând o muzică plină de armonie, în acorduri bogate, perfecte. […]

  În cetate, totul era o încântare pentru ochi. Ei priveau pretutindeni o slavă minunată. Apoi, Isus S-a uitat la sfinţii Săi răscumpăraţi; feţele le străluceau de slavă şi, în timp ce îşi fixase asupra lor ochii plini de iubire, a spus cu glasul Său blând şi melodios: „Privesc rodul muncii sufletului Meu şi sunt mulţumit. Vă veţi putea bucura de această slavă bogată pentru veşnicie. Întristările voastre au luat sfârşit. Nu va mai exista moarte, nici suferinţă, nici plâns şi nici durere nu va mai fi.” […]

  Apoi L-am văzut pe Isus conducându-Şi poporul la pomul vieţii… În pomul vieţii erau cele mai frumoase fructe, din care sfinţii puteau lua în voie. În cetate era un tron plin de slavă, din care ieşea un râu curat cu apa vieţii, limpede precum cristalul. De fiecare parte a acestui râu era pomul vieţii, iar pe malurile râului se mai aflau şi alţi pomi minunaţi, care aveau fructe bune de mâncat.

  Cuvintele îmi sunt insuficiente pentru a încerca o descriere a cerului, în timp ce această scenă se desfăşoară înaintea mea, rămân fără grai, în uimire. Copleşită de splendoarea neîntrecută şi de slava strălucitoare, îmi las jos tocul şi exclam: „O, ce iubire! Ce iubire minunată!” Cea mai elevată exprimare nu poate reuşi să redea gloria cerului sau profunzimea neîntrecută a iubirii Mântuitorului.

  Scrieri timpurii, pp. 288-289

  Cununa vieții - 2016. Apoi am văzut cum un număr foarte mare de îngeri au adus din cetate coroane glorioase - o coroană pentru fiecare sfânt, cu numele său scris pe ea. Pe măsură ce Isus cerea coroanele, îngerii I le aduceau şi, chiar cu mâna Sa dreaptă, Isus cel minunat le punea pe capul sfinţilor. În acelaşi fel au adus îngerii şi harpele, iar Isus le-a oferit şi pe acestea sfinţilor.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Exemple mici, lecții mari

  Doamne, Te rog să mă ajuți să mă văd așa cum mă vezi Tu și să pot să văd lecțiile Tale și în cei mai mici! PROVOCARE: Caută astăzi să descoperi ce poți învăța de la un copil sau de la un tânăr!

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...