Tivul roșu

  Cel ce va birui nicidecum nu va fi vătămat de a doua moarte. (Apocalipsa 2:11)

  Cu Isus în fruntea noastră, toţi am coborât din cetate pe acest pământ, pe un munte mare şi impunător, care nu a rezistat atingerii lui Isus şi s-a despărţit în două, transformându-se într-o mare câmpie. Apoi, ne-am uitat în sus şi am văzut cetatea cea mare, cu douăsprezece temelii şi cu douăsprezece porţi, câte trei pe fiecare parte, şi câte un înger la fiecare poartă. Toţi am strigat: „Cetatea, cetatea cea mare, vine, coboară de la Dumnezeu din cer”; şi aceasta a coborât şi s-a aşezat pe locul în care stăteam noi. După aceea, am început să privim la lucrurile minunate care erau în afara cetăţii. Acolo am văzut cele mai frumoase case, care păreau făcute din argint, susţinute de patru coloane placate cu nestemate, cele mai minunate pe care le-ai putea privi, care urmau să fie locuite de sfinţi; în interiorul fiecăreia se afla câte un raft de aur. I-am văzut pe mulţi dintre sfinţi intrând în case, dându-şi jos de pe cap coroanele strălucitoare şi aşezându-le pe raftul acela, apoi mergând pe câmpul dimprejurul caselor, ca să se ocupe de pământ, dar nu în felul în care ne ocupăm noi aici; nu, nu în felul acesta. O lumină plină de slavă strălucea împrejurul capetelor lor şi ei îl lăudau pe Dumnezeu neîncetat.

  Am văzut un alt câmp, plin de tot felul de flori, şi, pe când le culegeam, am strigat: „Nu se vor veşteji niciodată!” Apoi am văzut un câmp cu iarbă înaltă, cea mai minunată pe care am văzut-o vreodată; era de un verde intens şi avea reflexii argintii şi aurii, unduindu-se mândră spre slava Regelui Isus. Apoi am intrat pe un câmp plin cu tot soiul de animale: leul, mielul, leopardul şi lupul stăteau împreună, în deplină armonie. Am trecut prin mijlocul lor şi ele au rămas paşnice, la locul lor. Apoi am intrat într-o pădure, nu ca pădurile întunecoase pe care le avem noi aici; nu, nu; ci luminoasă, în totul minunată; ramurile copacilor se unduiau încoace şi încolo şi toţi strigau: „Vom locui în siguranţă în locuri sălbatice şi vom dormi în păduri.” Am trecut prin păduri, căci ne îndreptam spre Muntele Sion.

  În timp ce călătoream, am întâlnit un grup care admira, de asemenea, slava acelui loc. Am observat pe veşmintele lor ceva ca o margine roşie; coroanele lor erau strălucitoare, hainele lor, de un alb imaculat. După ce i-am salutat, L-am întrebat pe Isus cine erau. El ne-a răspuns că aceştia erau martirii care fuseseră ucişi pentru El. Împreună cu ei era o mulţime fără număr de copii; şi aceştia aveau un tiv roşu pe hainele lor.

  Mărturii, vol. I, pp. 67-69

  Tivul roșu - 2016. Am văzut un alt câmp, plin de tot felul de flori, şi, pe când le culegeam, am strigat: „Nu se vor veşteji niciodată!” Apoi am văzut un câmp cu iarbă înaltă, cea mai minunată pe care am văzut-o vreodată; era de un verde intens şi avea reflexii argintii şi aurii, unduindu-se mândră spre slava Regelui Isus.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...