A făcut din noi o împărăție și preoți pentru Dumnezeu

  Ale Lui, care ne iubeşte, care ne-a spălat de păcatele noastre cu sângele Său Şl A FĂCUT DIN NOI O ÎMPĂRĂŢIE Şl PREOŢI PENTRU DUMNEZEU, Tatăl Său, ale Lui să fie slava şi puterea în vecii vecilor! Amin. (Apocalipsa 1:5-6)

  Deşi aşa pare, a fi concediat nu este cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla.

  În cartea We Got Fired!… And It’s the Best Thing That Ever Happened to Us, Harvey MacKay împărtăşeşte poveşti inspiraţionale ale unor oameni respinşi care au devenit celebri. Un studio de muzică l-a concediat pe Elvis Presley în 1954. „Nu vei ajunge nicăieri, fiule”, a declarat reprezentantul acestuia. „Condu o camionetă.” Spune-le asta miilor de oameni care îl imită pe Elvis şi cântă melodiile lui.

  Un ziar a reziliat contractul cu Walt Disney pentru că acesta rămăsese fără idei. Compania Disney, cu filmele, parcurile tematice şi staţiile de televiziune este acum un imperiu multimiliardar în dolari.

  O echipă franceză de ciclism a renunţat la Neil Armstrong după ce acesta a început tratamentul pentru cancer testicular, în 1997 (având doar 50% şanse de supravieţuire). Ei chiar au refuzat să îi mai plătească salariul sau facturile medicale. Mare greşeală: Armstrong nu numai că a învins cancerul, dar a câştigat şi şapte tururi consecutive ale Franţei după recuperare.

  Înainte să conducă CNN, Larry King a scris o rubrică pentru Miami Herald. Editorul l-a concediat pe motiv că era prea prietenos cu subalternii săi. Modul lui de a-i trata pe oameni a fost răsplătit totuşi. Puţini politicieni şi puţine celebrităţi nu au trecut pe la Larry King Live până astăzi.

  Steve Jobs a fost cofondator al Apple Computers, care a fost alcătuită chiar în garajul lui, apoi a fost dat afară de propria companie. Jobs s-a ridicat şi a cumpărat acţiuni devenind principalul acţionar al Pixar, în 1986. Nouă ani mai târziu a câştigat Oscarul pentru Toy Story (Povestea jucăriilor). Până în 1997 se întorsese la Apple.

  Ştiu şi eu cum te simţi când viaţa îţi serveşte o porţie de respingere. Dar exemplele de mai sus arată clar că, indiferent cât de rele pot deveni lucrurile (Armstrong ar fi putut muri până în 1998), Dumnezeu poate face din pietre trepte către măreţie.

  Când ai impresia că nimic nu va funcţiona cum trebuie în viaţa ta, că toată lumea este împotriva ta, este uşor să te întrebi dacă viaţa merită trăită. Totuşi Apocalipsa insistă asupra faptului că suntem ridicaţi la statutul de regi şi preoţi în Isus Hristos. Dacă vreodată te gândeşti că eşti un nimeni, că nimănui nu-i pasă, ia cartea Apocalipsa şi alungă acele gânduri cu declaraţiile clare din Cuvântul lui Dumnezeu! Prin Isus Hristos am fost puşi în cele mai înalte poziţii. Cartea Apocalipsa nu ne spune doar cine este Hristos, ci şi cine putem noi deveni în El.

  Doamne, toată slava şi toată lauda Iţi aparţin. Pune astăzi în inima mea un sentiment puternic al valorii pe care o am în ochii Tăi!

  A făcut din noi o împărăție și preoți pentru Dumnezeu - 2017. Dacă vreodată te gândeşti că eşti un nimeni, că nimănui nu-i pasă, ia cartea Apocalipsa şi alungă acele gânduri cu declaraţiile clare din Cuvântul lui Dumnezeu! Prin Isus Hristos am fost puşi în cele mai înalte poziţii. Cartea Apocalipsa nu ne spune doar cine este Hristos, ci şi cine putem noi deveni în El.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...