Muntele Cuvântului lui Dumnezeu

  „Iarba se usucă, floarea cade; dar Cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac.” Isaia 40:8.

  Care sunt unii dintre munții pe care Dumnezeu se folosește pentru a-și îndeplini scopurile Sale, din dorința ca nimeni să nu piară? Unul dintre ei se pare că este specific popoarelor civilizate, acelora care au avut șansa să cunoască câte ceva despre lucrările lui Dumnezeu. Acest munte este Biblia.

  O să vă întrebați cum poate să constituie Biblia o piedică? Sunt milioane de oameni care cumpără Biblii, dar nu le citesc. Biblia este încă una din cărțile care se vinde cel mai bine, dar nu și dintre cele mai citite. De asemenea, însăși faptul că Biblia există, după ce mii de sceptici și necredincioși au încercat s-o distrugă, ne spune ceva, nu-i așa? Acești oameni care ar dori ca într-o bună zi Biblia să nu mai fie tipărită și să dispară, au înaintea lor o sarcină colosală. Pe pământ există deja mii și mii de Biblii, de toate culorile, de toate formele, mărimile și versiunile. Cum vor putea ei să scape de toate acestea care deja sunt aici?

  Sunt unii care la sfârșit de săptămână se duc în câte-o stațiune pe undeva să se destrăbăleze. Trebuie să vă spun că în America ei trebuie să ia Biblia care stă pe noptiera fiecărei camere de hotel și s-o ascundă într-un dulap.

  Am ținut odată niște adunări împreună cu fratele meu într-un oraș. Sala pe care voiam s-o închiriem era de fapt o despărțitură în jumătate a unui mare auditoriu. Ne-am interesat și am aflat că una din jumătăți era disponibilă în serile în care voiam să ținem adunările noastre publice de evanghelizare. Cealaltă jumătate era programată trei seri pe săptămână pentru dans. Am cântărit lucrurile și ne-am gândit că s-ar putea să avem probleme. Dar apoi ne-am gândit că am putea numi niște diaconi care să stea la intrare în sală cealaltă și să înmâneze niște anunțuri celor ce intrau în sala de dans. Așa că ne-am hotărât să organizăm întâlnirile noastre acolo. Dar administratorul ne-a spus că nu putem ține adunările acolo. Noi am ținut să știm de ce. El ne-a răspuns: „Dacă oamenii vin să se distreze la dans și vă vor vedea pe voi cu Bibliile sub braț, asta le va ruina distracția.” Așa că el nu a vrut să ne închirieze sala.

  Însăși existența Bibliei este o barieră pe care Dumnezeu a ridicat-o ca să fie greu să fim pierduți. Aceasta este o veste bună. 1 Petru 1:23 spune că Cuvântul lui Dumnezeu este viu și rămâne în noi, pentru cât timp? Pentru totdeauna.

  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  Marele remediu pentru păcat

  Cunoașterea datoriei înseamnă îndeplinirea ei cu tot sufletul și fără teamă. Indiferent de consecințe, ei urmează lumina care le luminează cărarea. Adevărul lui Dumnezeu este de partea lor și nu-i va părăsi niciodată. GÂNDESC MAI DEPARTE Este viața mea o mărturie în favoarea sau împotriva păcatului? Cum pot afla răspunsul?

  Căpetenie a oștirii Domnului

  Ne-am pierde credința și curajul în luptă dacă nu am fi susținuți de puterea lui Dumnezeu. Orice formă a răului izbucnește într-o activitate intensă. GÂNDESC MAI DEPARTE Satana și armatele lui vor face tot posibilul să lupte împotriva oștirilor lui Dumnezeu. Sunt eu gata să-mi ocup locul în marea confruntare care urmează? Ce pot face astăzi ca să mă pregătesc?

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...