Muntele Cuvântului lui Dumnezeu

  „Iarba se usucă, floarea cade; dar Cuvântul Dumnezeului nostru rămâne în veac.” Isaia 40:8.

  Care sunt unii dintre munții pe care Dumnezeu se folosește pentru a-și îndeplini scopurile Sale, din dorința ca nimeni să nu piară? Unul dintre ei se pare că este specific popoarelor civilizate, acelora care au avut șansa să cunoască câte ceva despre lucrările lui Dumnezeu. Acest munte este Biblia.

  O să vă întrebați cum poate să constituie Biblia o piedică? Sunt milioane de oameni care cumpără Biblii, dar nu le citesc. Biblia este încă una din cărțile care se vinde cel mai bine, dar nu și dintre cele mai citite. De asemenea, însăși faptul că Biblia există, după ce mii de sceptici și necredincioși au încercat s-o distrugă, ne spune ceva, nu-i așa? Acești oameni care ar dori ca într-o bună zi Biblia să nu mai fie tipărită și să dispară, au înaintea lor o sarcină colosală. Pe pământ există deja mii și mii de Biblii, de toate culorile, de toate formele, mărimile și versiunile. Cum vor putea ei să scape de toate acestea care deja sunt aici?

  Sunt unii care la sfârșit de săptămână se duc în câte-o stațiune pe undeva să se destrăbăleze. Trebuie să vă spun că în America ei trebuie să ia Biblia care stă pe noptiera fiecărei camere de hotel și s-o ascundă într-un dulap.

  Am ținut odată niște adunări împreună cu fratele meu într-un oraș. Sala pe care voiam s-o închiriem era de fapt o despărțitură în jumătate a unui mare auditoriu. Ne-am interesat și am aflat că una din jumătăți era disponibilă în serile în care voiam să ținem adunările noastre publice de evanghelizare. Cealaltă jumătate era programată trei seri pe săptămână pentru dans. Am cântărit lucrurile și ne-am gândit că s-ar putea să avem probleme. Dar apoi ne-am gândit că am putea numi niște diaconi care să stea la intrare în sală cealaltă și să înmâneze niște anunțuri celor ce intrau în sala de dans. Așa că ne-am hotărât să organizăm întâlnirile noastre acolo. Dar administratorul ne-a spus că nu putem ține adunările acolo. Noi am ținut să știm de ce. El ne-a răspuns: „Dacă oamenii vin să se distreze la dans și vă vor vedea pe voi cu Bibliile sub braț, asta le va ruina distracția.” Așa că el nu a vrut să ne închirieze sala.

  Însăși existența Bibliei este o barieră pe care Dumnezeu a ridicat-o ca să fie greu să fim pierduți. Aceasta este o veste bună. 1 Petru 1:23 spune că Cuvântul lui Dumnezeu este viu și rămâne în noi, pentru cât timp? Pentru totdeauna.

  Muntele Cuvântului lui Dumnezeu - 2017. Însăși existența Bibliei este o barieră pe care Dumnezeu a ridicat-o ca să fie greu să fim pierduți. Aceasta este o veste bună. 1 Petru 1:23 spune că Cuvântul lui Dumnezeu este viu și rămâne în noi, pentru cât timp? Pentru totdeauna.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...