Dumnezeu este de partea noastră

  „Deci, ce vom zice noi în fața tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră?” Romani 8:31.

  Este cu adevărat greu să fii pierdut. Dumnezeu nu ne spionează din cer, încercând să ne găsească vreo pată sau zbârcitură care să-L îndreptățească de a ne exclude din cer. Toată inteligența cerului se unește în țelul comun de a ne ușura drumul spre cer. „Isus face calea către mântuire cât mai ușoară.” Ellen White, Review and Herald, 29 aprilie 1890.

  El ne ademenește și ne atrage pentru ca atenția și afecțiunea noastră să poată fi îndreptate spre El. El ne oferă dragostea Sa, comuniunea cu El, pace, și un cămin unde să fim pentru totdeauna cu El și cu toți copiii Săi.

  Chiar dacă noi ignorăm toate acestea. El tot ne urmărește cu Cuvântul Său, prin servii Săi, prin gândurile noastre, prin cei dragi ai noștri care sunt predați Lui, prin conștiință, prin necazurile vieții, prin Duhul Sfânt, și la urmă prin muntele care este mai mare decît toate celelalte, Muntele Golgotei. El ne reamintește că este oricând gata să intervină pentru noi, așteptând, nevrând să părăsească pe niciunul din noi, „dorind ca niciunul să nu piară” (2 Petru 3:9).

  Prieteni, să nu cumva să credeți vreodată că este greu să fii salvat și ușor să fii pierdut. Dacă Dumnezeu este de partea noastră, cine ne poate sta împotrivă? Sunt recunoscător pentru munții uriași pe care i-a pus în calea noastră. Sunt mulțumitor că Dumnezeu a făcut totul pentru ca oricine să fie salvat pentru veșnicie, ca să trăiască veșnic împreună cu El.

  Argumentul hotărâtor este acesta: ca să fiu pierdut trebuie să lupt cu Dumnezeu, și este o luptă cam grea; trebuie să lupt apoi cu Isus; și mai trebuie să lupt și cu Duhul Sfânt. Va trebui să mă împotrivesc rugăciunilor și îngrijorărilor tuturor prietenilor mei credincioși care se roagă pentru mine. Trebuie să mă lupt cu două treimi din îngerii acestui univers. Dacă aleg să fiu mântuit, împotriva mea îl am doar pe Satana și o minoritate de o treime din îngeri, care strigau după îndurare în prezența lui Isus, și, cu care Isus mi-a promis că se va lupta în locul meu. Nu este de mirare că e greu să fii pierdut!

  „Dragostea lui Hristos dată în dar, harul lui Dumnezeu deasupra a orice, munți mai înalți decît cerurile și mai adânci decât cea mai adâncă mare.”

  Dumnezeu este de partea noastră - 2017. Dacă aleg să fiu mântuit, împotriva mea îl am doar pe Satana și o minoritate de o treime din îngeri, care strigau după îndurare în prezența lui Isus, și, cu care Isus mi-a promis că se va lupta în locul meu. Nu este de mirare că e greu să fii pierdut!
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Exemple mici, lecții mari

  Doamne, Te rog să mă ajuți să mă văd așa cum mă vezi Tu și să pot să văd lecțiile Tale și în cei mai mici! PROVOCARE: Caută astăzi să descoperi ce poți învăța de la un copil sau de la un tânăr!

  Ce cadou mi-ai adus?

  Tată ceresc, arată-ne cum să ne bucurăm de timpul petrecut împreună cu nepoții noștri! Învață-ne să ne exprimăm creativ dragostea față de ei și să le oferim lecții bogate de înțelepciune și experiență a credinței! PROVOCARE: Meditează astăzi la moștenirea pe care o lași celor ce vin după tine!

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...