Articolul precedentAdministrarea sănătății
  Articolul următorCampion olimpic

  Cea mai grozavă afacere

  „Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihinirea lui Dumnezeu, în El.” 2 Corinteni 5:21.

  Eu am un stilou pe care aș dori să-l schimb cu cineva pentru un Cadillac Seville. Să vă spun despre stiloul meu. Nu este rău deloc. L-am primit de la cineva. Este foarte frumos. Este făcut dintr-un fel de lemn sculptat. Arată foarte bine. Trebuie să întâlnesc pe cineva căruia să-i placă afacerile și să fie interesat în oferta mea.

  Când eram copil și locuiam în Philadelphia, făceam schimburi cu cartonașe de gumă de mestecat care făcea balonașe, și bile. Trei mici pentru unul mare. Mai târziu, în facultate, îmi aduc aminte că într-o seară, în dormitorul băieților, am avut un schimb de cravate. A fost o activitate din cele mai amuzante și în plus am scăpat fiecare de toate cravatele pe care nu ne plăcea să le purtăm, și schimbindu-le cu altele care ne plăceau. Colegul meu de cameră nu avea nici o cravată la început, iar la urmă s-a trezit cu șase cravate nemaipomenite. Cei mai mulți dintre noi am avut câte ceva de schimbat. Dacă cineva mi-ar lua în serios târgul cu stiloul, garantez că el s-ar clasifica în una din următoarele două categorii: ori ar fi prost, ori i-ar place foarte mult de mine. Una din două.

  Astăzi aș dori să vă vorbesc despre cea mai grozavă afacere. În 2 Corinteni 5:21 ni se spune: „Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu.” Cu alte cuvinte. Dumnezeu a făcut ca Isus, care nu a cunoscut păcatul, să poarte păcatele noastre, ca noi, care suntem păcătoși să putem primi neprihănirea lui Dumnezeu prin El.

  Ce ai face dacă Isus ar veni astăzi la tine ca și cum ai fi doar tu în lumea asta? Cum te-ai simți dacă te-ar privi în față cu ochii Săi prietenoși și cu brațele deschise larg, așa cum făcea când a fost pe pământ, spunând: „Prietene, am venit să-ți dau neprihănirea Mea în schimbul păcatelor tale.” Ai fi interesat? Am auzit pe unii spunând că dacă El ar face aceasta, iar destinul lor veșnic ar fi hotărât chiar acolo, li s-ar părea prea frumos ca să fie adevărat. Dar acesta este adevărul. Cel mai grozav târg care s-a făcut vreodată ne dă siguranța vieții creștine și ne asigură un veșnic viitor fericit.

  Cea mai grozavă afacere - 2017. Ce ai face dacă Isus ar veni astăzi la tine ca și cum ai fi doar tu în lumea asta? Cum te-ai simți dacă te-ar privi în față cu ochii Săi prietenoși și cu brațele deschise larg, așa cum făcea când a fost pe pământ, spunând: „Prietene, am venit să-ți dau neprihănirea Mea în schimbul păcatelor tale.” Ai fi interesat?
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Exemple mici, lecții mari

  Doamne, Te rog să mă ajuți să mă văd așa cum mă vezi Tu și să pot să văd lecțiile Tale și în cei mai mici! PROVOCARE: Caută astăzi să descoperi ce poți învăța de la un copil sau de la un tânăr!

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...