Articolul precedentCampion olimpic
  Articolul următorOdihna de stress

  Asigurarea că suntem primiți

  „Voia Tatălui Meu este ca oricine vede pe Fiul, și crede în El, să aibă viața veșnică; și Eu îl voi învia în ziua de apoi.” Ioan 6:40.

  Dacă ai avea ocazia de a-I pune o întrebare lui Dumnezeu, care ar fi acea întrebare? Unii dintre noi am întreprins un test cu această întrebare, în mai multe părți ale Americii. Cu toate că probabil este puțin cam egoistă, una din întrebările care a avut prioritate a fost: „Voi fi eu oare mântuit?”

  Dacă Isus ar veni astăzi, în persoană, la tine și ți-ar da neprihănirea Lui în schimbul păcatelor tale, ar mai fi vreo îndoială în legătură cu destinul tău veșnic? Unii consideră că aceasta ar fi mai ușor de acceptat dacă ar avea avantajul tâlharului de pe cruce. Dar cei mai mulți trebuie să trăim mai departe. Este asigurarea ta în Isus la fel de vie cum a fost acum 20 de ani când ai primit prima dată credința? Poate atunci am fi putut accepta târgul, dar a trecut atât de mult timp de atunci! Timpul a trecut și mulți probabil se gândesc: am depășit de mult șaptezeci de ori câte șapte! Ne dăm seama că la capitolul iertare, Dumnezeu este nemaipomenit, însă ne temem că noi am cam depășit limita. Poate și tu te gândești că nu mai poți accepta acea ofertă, astăzi. Însă eu nu știu ca acea promisiune să aibă o limită de timp. Și nu există nimeni pentru care această promisiune să nu fie încă valabilă.

  Îmi amintesc de un om care, odată, la o adunare în aer liber, mi-a cerut să ne plimbăm împreună. După câteva momente, el mi-a spus: „Este prea târziu. Am mers prea departe. Am comis păcatul de neiertat; nu mai am nici o șansă.” L-am invitat să deschidem Biblia la Ioan 6:37. Propriile cuvinte ale lui Isus sunt înregistrate acolo: „Pe cel ce vine la Mine nu-1 voi izgoni afară.” L-am întrebat: „Ce scrie la trimiteri?” El a spus: „Nu am o Biblie cu trimiteri.” Ce scrie în spațiul alb de-alungul paginii? Vezi vreo dată fixată?” „Nu.” „Este scris vreun nume?” „Nu.” „Atunci această promisiune este valabilă pentru tine astăzi.”

  Când Isus spune că El dorește să ne dea neprihănirea Lui în schimbul păcatelor noastre, El enunță o promisiune care este valabilă și astăzi, atâta timp cât noi o acceptăm exact așa cum ne-a fost dăruită. Noi putem avea asigurarea că suntem primiți de Dumnezeu, în fiecare zi, în măsura în care acceptăm mereu târgul propus de EL.

  Asigurarea că suntem primiți - 2017. Când Isus spune că El dorește să ne dea neprihănirea Lui în schimbul păcatelor noastre, El enunță o promisiune care este valabilă și astăzi, atâta timp cât noi o acceptăm exact așa cum ne-a fost dăruită.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...