Articolul precedentCampion olimpic
  Articolul următorOdihna de stress

  Asigurarea că suntem primiți

  „Voia Tatălui Meu este ca oricine vede pe Fiul, și crede în El, să aibă viața veșnică; și Eu îl voi învia în ziua de apoi.” Ioan 6:40.

  Dacă ai avea ocazia de a-I pune o întrebare lui Dumnezeu, care ar fi acea întrebare? Unii dintre noi am întreprins un test cu această întrebare, în mai multe părți ale Americii. Cu toate că probabil este puțin cam egoistă, una din întrebările care a avut prioritate a fost: „Voi fi eu oare mântuit?”

  Dacă Isus ar veni astăzi, în persoană, la tine și ți-ar da neprihănirea Lui în schimbul păcatelor tale, ar mai fi vreo îndoială în legătură cu destinul tău veșnic? Unii consideră că aceasta ar fi mai ușor de acceptat dacă ar avea avantajul tâlharului de pe cruce. Dar cei mai mulți trebuie să trăim mai departe. Este asigurarea ta în Isus la fel de vie cum a fost acum 20 de ani când ai primit prima dată credința? Poate atunci am fi putut accepta târgul, dar a trecut atât de mult timp de atunci! Timpul a trecut și mulți probabil se gândesc: am depășit de mult șaptezeci de ori câte șapte! Ne dăm seama că la capitolul iertare, Dumnezeu este nemaipomenit, însă ne temem că noi am cam depășit limita. Poate și tu te gândești că nu mai poți accepta acea ofertă, astăzi. Însă eu nu știu ca acea promisiune să aibă o limită de timp. Și nu există nimeni pentru care această promisiune să nu fie încă valabilă.

  Îmi amintesc de un om care, odată, la o adunare în aer liber, mi-a cerut să ne plimbăm împreună. După câteva momente, el mi-a spus: „Este prea târziu. Am mers prea departe. Am comis păcatul de neiertat; nu mai am nici o șansă.” L-am invitat să deschidem Biblia la Ioan 6:37. Propriile cuvinte ale lui Isus sunt înregistrate acolo: „Pe cel ce vine la Mine nu-1 voi izgoni afară.” L-am întrebat: „Ce scrie la trimiteri?” El a spus: „Nu am o Biblie cu trimiteri.” Ce scrie în spațiul alb de-alungul paginii? Vezi vreo dată fixată?” „Nu.” „Este scris vreun nume?” „Nu.” „Atunci această promisiune este valabilă pentru tine astăzi.”

  Când Isus spune că El dorește să ne dea neprihănirea Lui în schimbul păcatelor noastre, El enunță o promisiune care este valabilă și astăzi, atâta timp cât noi o acceptăm exact așa cum ne-a fost dăruită. Noi putem avea asigurarea că suntem primiți de Dumnezeu, în fiecare zi, în măsura în care acceptăm mereu târgul propus de EL.

  Asigurarea că suntem primiți - 2017. Când Isus spune că El dorește să ne dea neprihănirea Lui în schimbul păcatelor noastre, El enunță o promisiune care este valabilă și astăzi, atâta timp cât noi o acceptăm exact așa cum ne-a fost dăruită.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...