Articolul precedentSpre bine?
  Articolul următorExersându-ți potențialul deplin

  Pacea aduce ușurare

  „Vă las pacea Mea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” Ioan 14:27.

  În cartea Calea către Hristos există o afirmație foarte semnificativă, la pagina 49: „Pe măsură ce conștiința îți este trezită de Duhul Sfânt, vezi câte ceva din caracterul satanic al păcatului, puterea sa, vina ce o simți, grozăvia sa, și privești la tine cu dezgust. Simți că păcatul te-a separat de Dumnezeu, că ești în puterea robiei păcatului.” (Observați că aici este vorba despre o persoană care se află în robia păcatului și recunoaște aceasta.) „Cu cât te lupți mai tare să scapi, cu atât te simți mai neajutorat.” (Oare se vorbește aici despre un păgân, un răzvrătit, ori despre cineva care se zbate să ducă o viață dreaptă?) „Motivele voastre sunt nesfinte; inima voastră nu este curată. Vedeți că viața voastră este plină de egoism și păcat. Tânjiți să fiți iertați, curățiți și eliberați. Armonie cu Dumnezeu, asemănare cu El – ce poți face ca să le obții?” Dacă înțeleg eu bine, acest paragraf descrie o viață în neorânduială, pe cineva care este învins, căzut și descurajat.

  Știți ce mă așteptam să spună? Că nevoia noastră este de a încerca cu mai multă stăruință. A lua mai multe hotărâri. Că ceea ce avem nevoie este să fim mai sinceri, mai dedicați, mai consacrați. Ori, poate, că trebuie să studiezi Biblia și să te rogi mai mult, sau să lucrezi mai mult pentru alții. Însă, în loc de toate acestea, se spune că ceea ce ne lipsește este pacea! Sună ca o greșeală!

  Cred că oricine își dă seama că nu poți avea pace când ai o viață atât de încurcată. Dar nu asta se spune. Nu se spune că pacea vine în urma biruinței ci că biruința vine în urma păcii. Poți înțelege aceasta? Acesta este una dintre cele mai profunde învățături cu privire la mântuirea prin credință.

  Este cunoscut de către experți că singurul fel în care un copil poate învăța din greșeli și căderi este să știe că este iubit și acceptat în timp ce le face. Respingerea face pe om să rămînă în păcate și greșeli. Conștiența că ești acceptat și iubit te ajută să crești, și-ți transformă viața. Pacea aduce cu adevărat ușurare.

  Pacea aduce ușurare - 2017. Singurul fel în care un copil poate învăța din greșeli și căderi este să știe că este iubit și acceptat în timp ce le face. Respingerea face pe om să rămînă în păcate și greșeli. Conștiența că ești acceptat și iubit te ajută să crești, și-ți transformă viața. Pacea aduce cu adevărat ușurare.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...