Vino așa cum ești

  „Cine vrea, să ia apa vieţii fără plată!” Apocalipsa 22:17

  Se povesteşte despre un om căruia i s-a defectat claxonul de la maşină. Aşa că s-a dus la un atelier din oraş să şi-l repare. Când a ajuns acolo ploua şi uşa atelierului era închisă. Pe uşă era un bilet pe care scria: „Claxonaţi pentru a fi servit!” Aţi simţit vreodată că pocăinţa te poate aduce într-o situaţie similară?

  Nu voi uita niciodată încercările mele de a-mi converti băiatul. Eram îngrijorat în legătură cu el. Oraşul în care trăiam atunci avea nişte probleme. Copiii erau trimişi la închisoare pentru vânzare şi cumpărare de droguri. Îmi era teamă ca nu cumva şi fiul meu să facă aşa ceva. Am vorbit până când am depăşit măsura şi până când mi-am dat seama că era mai bine să termin cu vorbitul şi să încep să mă rog.

  Nişte copii pe care el îi admira l-au invitat la o discuţie acasă la profesorul de religie. El s-a hotărât să meargă şi să pună câteva întrebări încuietoare. Îi plăcea să pună astfel de întrebări. Aşa că s-a dus şi a început să-şi facă jocul, dar, cam pe la jumătatea discuţiilor a început să devină atent la ce se discuta. Nu a aflat decât mai târziu că unii din acei copii se rugau pentru el. Înainte ca întrunirea să ia sfârşit, el a auzit ceva ce nu mai auzise niciodată până atunci – cu toate că pot să vă asigur că trebuie să fi auzit! Pur şi simplu nu reţinuse. Ceea ce a auzit a fost că noi niciodată nu ne schimbăm vieţile pentru a putea veni la Isus. Că noi întotdeauna venim la Isus aşa cum suntem şi El este Acela care ne schimbă vieţile.

  Când s-a întors acasă, era atât de înflăcărat, de parcă era gata să vorbească în limbi! A venit la mine şi mi-a zis: „Ascultă tată, ascultă ce am să-ţi spun. Noi nu ne schimbăm vieţile pentru a putea veni la Isus. Venim exact aşa cum suntem. El este Acela care ne schimbă!”

  N-aş fi vrut să-i stric inima, aşa că am zis: „Chiar aşa?” Şi sufletul îmi cânta în mine. În dimineaţa următoare, am trecut pe lângă dormitorul lui şi l-am văzut citind Biblia. Cu o zi mai înainte nu-i păsa câtuşi de puţin de Biblie. În mai puţin de o săptămînă a ţinut o adunare de „evanghelizare” cu alţi colegi de-ai lui, cu care a încercat să-şi împărtăşească noile sale vederi. Cât de fericit se simte cineva care îşi dă seama pentru prima oară că într-adevăr putem veni la Isus aşa cum suntem!

  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  Înțelegere și sprijin

  Doamne, dă-ne blândețea și iubirea Ta! PROVOCARE: Dacă ai în familie sau în biserică un tânăr care se luptă cu viciile, sună-l și spune-i că îi ești alături și roagă-te pentru el!

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Ajutor, mă pierd!

  Doamne, dă-le discernământ copiilor noștri și putere pentru biruință! PROVOCARE: Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să îți dea puterea de a evita să privești sau să te gândești la lucruri imorale sau care îți pot sugera gânduri imorale!

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...