Omul cel mai fericit din lume

  „Înaintea feţei Tale sunt bucurii nespuse, şi desfătări veşnice în dreapta Ta” Psalmul 16:11

  Ne dăm seama că aceia care nu s-ar simţi fericiţi în ceruri nici nu vor ajunge acolo. Unul dintre adevărurile cele mai minunate despre ceruri este că oamenii de acolo vor fi fericiţi. V-aţi gândit vreodată ce face din cer un loc atât de fericât?

  Sunt sigur că băieţii şi fetele vor găsi acolo destul timp pentru joacă. Sunt sigur că ei vor găsi plăceri nespuse în a se juca cu toate animalele de acolo. Va fi un lucru nemaipomenit pentru copii, şi chiar pentru noi cei mai în vârstă, să putem zbura fără să trebuiască să ne urcăm într-un avion. Ce plăcut va fi să pluteşti la fel cum pluteşti cu Deltaplanul fără să ai nevoie de un Deltaplan, sau să sări cum ai sări cu paraşuta fără să ai nevoie de o paraşută! Probabil că unora le va place să se scufunde în râul vieţii fără să aibă nevoie de tot echipamentul greoi de care este nevoie astăzi pentru scufundări. Şi de fapt toate posibilităţile de călătorie vor fi nelimitate.

  Dar fericirea cea mai mare în ceruri nu va veni din lucruri ca acestea. Să luăm aminte la cele scrise în Calea către Hristos, pagina 77: „Spiritul dragostei pline de sacrificiu al lui Hristos este spiritul care caracterizează întreg cerul şi care constituie esenţa fericirii de acolo.” Motivul pentru care oamenii sunt fericiţi în ceruri este pentru că ei sunt angajaţi în slujirea altora. Şi acesta este secretul fericirii şi aici pe pământ.

  Persoana cea mai fericită din lume este aceea a cărei viaţă este dedicată altora, şi persoana care se află în starea cea mai mizerabilă pe această lume este aceea care se îngrijeşte în cea mai mare măsură numai de ea însăşi. Acela al cărui interes principal în viaţă este să născocească ce să mai facă pentru a câştiga cât mai mult, pentru a avea cât mai multe plăceri, este un om mizerabil de nefericât. Dacă vei merge la un loc de distracţii, şi vei privi cu atenţie feţele celor ce stau acolo, aşteptând la coadă ca să „se distreze” vei vedea că cei mai mulţi dintre ei arată destul de nefericiţi. Şi copilul care nu mai poate dormi toată noaptea dinaintea zilei în care urmează să meargă la un loc de distracţie, va fi întotdeauna posac pe drumul înapoi spre casă.

  Dacă tânjeşti după fericire, distracţie şi bucurie, ceea ce ai de făcut este să slujeşti, să împărtăşeşti, să încerci să aduci fericire acelora din jurul tău. Aceasta este sursa adevăratei bucurii în viaţa aceasta, şi în viaţa viitoare.

  Omul cel mai fericit din lume - 2017. Dacă tânjeşti după fericire, distracţie şi bucurie, ceea ce ai de făcut este să slujeşti, să împărtăşeşti, să încerci să aduci fericire acelora din jurul tău. Aceasta este sursa adevăratei bucurii în viaţa aceasta, şi în viaţa viitoare.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...