Articolul precedentUn miracol modern
  Articolul următorAdevărata măsură a succesului

  Martor veșnic

  „Căci cunoaşteţi harul Domnului nostru Isus Hristos. El, măcar că era bogat, S-a făcut sărac pentru voi, pentru ca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi.” 2 Corinteni 8:9

  Imaginează-ţi că într-o zi în ceruri, îngerul tău vine la tine şi îţi spune: „N-ai vrea să pornim într-o călătorie?”

  Iar tu răspunzi: „Desigur. Încotro?”

  „Există o mică planetă la marginea universului, şi cei de acolo ar vrea să audă ce înseamnă a fi răscumpărat dintr-o lume pierdută”, spune îngerul tău. „Eu nu pot să le spun. Dar am să-ţi arăt ţie cum să ajungi acolo.”

  Te ar interesa o astfel de propunere? Legea dăruirii este legea de bază a universului. Şi deşi doctorii nu vor avea de lucru în ceruri, iar cei care oferă servicii funerare vor fi şoma, şi multe alte slujbe de aici de pe pământ nu vor avea nici un rost în ceruri, mărturisirea creştină va continua. Îngerii nu ştiu ce înseamnă bucuria mântuirii. Şi dacă dăruirea este esenţa fericirii cereşti, crezi că ar strica să începi să dăruieşti chiar acum şi aici?

  Dacă scopul meu principal în a fi creştin este ca să ajung în ceruri, atunci este foarte posibil că eu nu sunt creştin deloc. Acela care a devenit cu adevărat părtaş al Spiritului lui Hristos va fi mult mai îngrijorat de mântuirea altora decât de propria sa mântuire. Vă aduceţi aminte de Iuda când s-a oferit să fie garanţie pentru fratele său Beniamin? Când el s-a gândit ce însemna pentru Beniamin să rămână în Egipt ca sclav, şi când s-a gândit la câtă mâhnire va aduce aceasta tatălui său, Iuda s-a oferit să ia locul lui Beniamin.

  Vă aduceţi aminte de Moise când îi conducea pe israeliţi afară din Egipt? Dumnezeu s-a oferit să-i distrugă pe acei răzvrătiţi nemulţumitori, şi să înceapă de la zero, făcând din Moise un mare neam. Moise a fost gata să renunţe la propria sa viaţă veşnică pentru ca să salveze pe poporul pe care-l iubea.

  Şi Isus, cel mai mare Dătător, n-a făcut din cer un lucru de apucat, în timp ce noi eram aici pierduţi, ci a venit într-o călătorie lungă şi costisitoare, punându-şi în risc propria Sa existenţă veşnică, pentru a ne asigura un loc în ceruri. Spiritul acesta de dăruire neegoistă a fost prezent în viaţa lui Iuda, a lui Moise, şi este prezent în întregul cer. Nevoia noastră astăzi este de a fi binevoitori să cheltuim din ce este al nostru şi chiar pe noi înşine pentru mântuirea altora.

  Martor veșnic - 2017. Spiritul acesta de dăruire neegoistă a fost prezent în viaţa lui Iuda, a lui Moise, şi este prezent în întregul cer. Nevoia noastră astăzi este de a fi binevoitori să cheltuim din ce este al nostru şi chiar pe noi înşine pentru mântuirea altora.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...