Când se va pune capăt oboselii

  „Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde și aşteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hrlstos. El va schimba trupul stării noastre smerite, şi-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a supune toate lucrurile.” Fllipeni 3:20-21.

  Cei mai mulţi dintre noi suntem gata pentru puţină schimbare, pentru puţină transformare. Şi toţi dintre noi putem accepta nevoia schimbării care va trebui făcută în momentul proslăvirii. Noi vom fi schimbaţi după chipul proslăvit al lui Hristos. Acel trup va fi un trup real, pentru că Isus însuşi este real, şi când El va veni din nou ne va duce la un loc real.

  În Noul Ierusalim, Isus pregăteşte locuri pentru poporul Său. Nouă ni se făgăduiesc locuinţe cereşti (Ioan 14:1-3). Ni se spune de asemenea câte puţin despre activităţile pe care le vom desfăşura acolo. Noi vom construi case şi le vom locui. Noi vom planta vii şi vom mânca din rodul lor. Noi nu vom munci în zadar, ci ne vom bucura de rodul mâinilor noastre (Isaia 65).

  Isus este de asemeni interesat în identitatea noastră. Noul Ierusalim are temelii, şi pe acele temelii sunt nume de oameni. Ele sunt aceleaşi nume pe care mamele lor le-au dat când s-au născut. Noi vom fi cunoscuţi după numele noastre, după trăsăturile noastre, după caracteristicile noastre. Şi noi vom cunoaşte şi vom fi cunoscuţi (1 Corinteni 13:12).

  Unii tineri zic: „Cine vrea să meargă în cer – m-aş plictisi să tot trăiesc acolo o veşnicie!” Dar opreşte-te şi gândeşte-te într-un minut ce ne determină să obosim în viaţa aceasta. Noi obosim în a vărsa lacrimi. Dar Isaia 55:19 ne spune că nu se va mai auzi nici o voce care să plângă, şi nici o voce care să strige. În Apocalipsa 7:17 ni se spune că Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii celor răscumpăraţi. Noi de asemenea obosim din pricina păcatului. În Apocalipsa 21:27 ni se spune că nimic întinat nu va fi în Noul Ierusalim. Noi obosim din pricina morţii, şi a durerii. În Apocalipsa 21:4 ni se spune că acolo nu va mai fi „nici moarte, nici tânguire, nici ţipăt, nici durere.” Noi obosim din cauza bolii. Dar în Isaia 33:24 ni se spune că: „nici un locuitor nu zice: ‘sunt bolnav!’” Noi obosim de singurătate. Dar în Apocalipsa 21:3 ni se spune că Dumnezeu Însuşi va locui cu noi, şi El va fi Dumnezeul nostru şi noi vom fi poporul Lui.

  Isus ne oferă şansa de a alege să trăim veşnic. Cerul este un loc real, şi el a fost creat pentru a ne oferi cea mai mare fericire posibilă.

  Când se va pune capăt oboselii - 2017. Isus ne oferă şansa de a alege să trăim veşnic. Cerul este un loc real, şi el a fost creat pentru a ne oferi cea mai mare fericire posibilă.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Ștefan

  PROVOCARE: Găsește-l pe Ștefan în jurul tău și oferă-i ce ți-ai dori tu să primești!

  Scrie o listă!

  PROVOCARE: Fă astăzi o listă cu persoanele pe care le poți susține în momentele mai puțin plăcute și actualizeaz-o constant! Responsabilitatea noastră este de a continua exercițiul de la Golgota pentru ca, în final, să ne regăsim numele în Cartea Vieții.

  Regele tuturor

  PROVOCARE: Fii smerit și estompează bariera dintre egoul tău și ceilalți! Modelul Regelui Isus Hristos să fie certificatul tău de creștin autentic în relațiile cu cei din jur!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...