Articolul precedentIsus ca păstor
  Articolul următorVindecare în soare

  O glorioasă revenire

  „Căci, cum iese fulgerul de la răsărit și se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.” Matei 24:27

  Isus a fost adus captiv înaintea lui Caiafa. Martori mincinoşi au fost aduşi ca să dovedească faptul că El merita moartea. Dar Isus Şi-a păstrat răbdarea, în cele din urmă, înfuriat, marele preot I-a zis: „Te jur, pe Dumnezeul cel viu, să ne spui dacă eşti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu” (Matei 26:63). Când Isus a fost pus sub jurământ, în acest tribunal pământesc, deşi până atunci El îşi păstrase calmul. El nu a ezitat să dea răspuns. Nu numai că El a răspuns la întrebare, dar a oferit mai mult decât I se ceruse. „Da, i-a răspuns Isus, sunt! Ba mai mult vă spun că de acum încolo veți vedea pe Fiul Omului şezând la dreapta puterii lui Dumnezeu, şi venind pe norii cerului.” Acest răspuns îl putea ţine pe marele preot treaz pentru multe nopţi. El a căpătat şi mai mult decât ceruse. Isus a promis sub jurământ că El va veni din nou. Ce dovadă mai limpede putem avea despre faptul că El va veni din nou?

  Dacă există ceva despre care diavolul urăşte să audă, acesta este adevărul despre revenirea lui Isus pe acest pământ. El ştie că atunci când aceasta se va inlîmpla, puterea lui va fi ajuns la capăt. Aşadar el încearcă să amăgească pe cât mai mulţi posibil proiectând asupra lui Isus propria sa manieră de lucru. Cum lucrează Satana? El este şiret! Diavolul nu vine la noi în mod deschis. El se strecoară. Ca urmare el a lucrat să convingă pe oameni pretutindeni că Isus urma să se strecoare în mijlocul nostru şi din mijlocul nostru. Dar Biblia ne spune că orice ochi Îl va vedea (Apocalipsa 1:7). El va veni asemenea fulgerului. Cu excepţia zilei şi ceasului pe care numai Tatăl le cunoaşte, nimic altceva nu va fi secret cu privire la venirea Domnului Isus.

  De ce va veni Isus? Răspunsul ne spune ceva foarte important despre Isus. Isus sfârşeşte ceea ce începe. Pentru că noi suntem sclavii timpului, ni se pare că aşteptarea a fost prea îndelungată. Uneori chiar ne întrebăm dacă El va termina lucrarea pe care a început-o. Batjocoritorii spun că nu o va face. Dar se apropie foarte repede timpul când „Cel ce vine va veni.”

  Pe parcursul acestui timp de aşteptare, ţinta noastră este să căutăm a-L cunoaşte pe Isus şi să ajutăm şi pe alţii să-L cunoască, astfel ca atunci când El va veni, noi să fim găsiţi împăcaţi cu El. Aceia care au umblat cu Isus în această viaţă vor fi în stare să privească în sus şi să zică: „Priviţi acesta este Dumnezeul nostru. Noi L-am aşteptat, şi El ne va mântui.”

  O glorioasă revenire - 2017. Pentru că noi suntem sclavii timpului, ni se pare că aşteptarea a fost prea îndelungată. Uneori chiar ne întrebăm dacă El va termina lucrarea pe care a început-o. Batjocoritorii spun că nu o va face. Dar se apropie foarte repede timpul când „Cel ce vine va veni.”
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...