Articolul precedentVindecare în soare
  Articolul următorFixându-și prioritățile

  Dumnezeu sfârșește ceea ce începe

  „Încă puţină vreme, foarte puţină vreme şi Cel ce vine va veni și nu va zăbovi.” Evrei 10:37

  Cu câţiva ani în urmă tatăl şi unchiul meu ţineau nişte întâlniri într-un anumit oraş. Unchiul meu tocmai începuse să vorbească într-o seară când un om aflat pe rândurile din faţă a sărit în sus, s-a întors către adunare şi a început să strige. El zicea: „Să nu credeţi ceea ce aceşti doi fraţi Venden vă spun. Ei vorbesc despre sfârșitul lumii, dar aceasta nu se va întâmpla niciodată. Lucrurile continuă exact aşa cum au fost şi vor fi întotdeauna.” El s-a întors atunci către unchiul meu şi a continuat: „Tu nu ai nici o dovadă să-mi demonstrezi că aceasta se va întâmpla.”

  Şi unchiul meu i-a zis: „Ba da, pot – tu eşti de fapt ultima dovadă pe care am văzut-o!”

  „Ce vrei să spui?”

  Şi unchiul meu a citit din 2 Petru 3:3-4: „Înainte de toate, să ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi după poftele lor, şi vor zice: ‘Unde este făgăduinţa venirii Lui? Căci de când au adormit părinţii noştri, toate rămân aşa cum erau de la începutul zidirii!’” Şi omul a căzut înapoi în scaun. O lucrare mare s-a făcut atunci în acea arenă acoperită cu praf de rumeguş. Dumnezeu a dat pasajul potrivit din Scriptură la timpul potrivit.

  Dumnezeu nu începe o lucrare ca s-o lase neterminată. Acesta este un obicei al oamenilor de pe această lume ca să înceapă lucruri şi niciodată să nu le mai termine. Părinţii încearcă să înveţe pe copiii lor să termine ceea ce ei au început. Dar Isus întotdeauna termină ceea ce are de făcut. În dimineaţa învierii El Şi-a luat timp ca să împacheteze hainele de înmormântare. El nu mai avea trebuinţă de ele. Ele îşi făcuseră lucrarea lor. Aceasta ne spune ceva despre Isus.

  Ce lucrare va termina El atunci când va reveni? El va termina lucrarea planului de mântuire, de răscumpărare, de restatornicire. El a luat măsuri care trec dincolo de a compensa naşterea noastră în această lume a păcatului. El este în stare să ducă la capăt lucrarea pe care a început-o în vieţile noastre. El va duce această lucrare la bun sfârşit, care de fapt este doar începutul veşniciei.

  Isus vine. El va veni în mod deschis, ca să fie văzut de toţi. El va veni să sfârşească lucrarea pe care a început-o la răscumpărarea noastră. El vine să ne izbăvească dintr-o lume a păcatului, şi să ne ia ca să trăim pe vecie cu El în căminurile pe care le-a pregătit pentru aceia pe care Îi iubeşte.

  Dumnezeu sfârșește ceea ce începe - 2017. Isus vine. El va veni în mod deschis, ca să fie văzut de toţi. El va veni să sfârşească lucrarea pe care a început-o la răscumpărarea noastră. El vine să ne izbăvească dintr-o lume a păcatului, şi să ne ia ca să trăim pe vecie cu El în căminurile pe care le-a pregătit pentru aceia pe care Îi iubeşte.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...