Articolul precedentVindecare în soare
  Articolul următorFixându-și prioritățile

  Dumnezeu sfârșește ceea ce începe

  „Încă puţină vreme, foarte puţină vreme şi Cel ce vine va veni și nu va zăbovi.” Evrei 10:37

  Cu câţiva ani în urmă tatăl şi unchiul meu ţineau nişte întâlniri într-un anumit oraş. Unchiul meu tocmai începuse să vorbească într-o seară când un om aflat pe rândurile din faţă a sărit în sus, s-a întors către adunare şi a început să strige. El zicea: „Să nu credeţi ceea ce aceşti doi fraţi Venden vă spun. Ei vorbesc despre sfârșitul lumii, dar aceasta nu se va întâmpla niciodată. Lucrurile continuă exact aşa cum au fost şi vor fi întotdeauna.” El s-a întors atunci către unchiul meu şi a continuat: „Tu nu ai nici o dovadă să-mi demonstrezi că aceasta se va întâmpla.”

  Şi unchiul meu i-a zis: „Ba da, pot – tu eşti de fapt ultima dovadă pe care am văzut-o!”

  „Ce vrei să spui?”

  Şi unchiul meu a citit din 2 Petru 3:3-4: „Înainte de toate, să ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi după poftele lor, şi vor zice: ‘Unde este făgăduinţa venirii Lui? Căci de când au adormit părinţii noştri, toate rămân aşa cum erau de la începutul zidirii!’” Şi omul a căzut înapoi în scaun. O lucrare mare s-a făcut atunci în acea arenă acoperită cu praf de rumeguş. Dumnezeu a dat pasajul potrivit din Scriptură la timpul potrivit.

  Dumnezeu nu începe o lucrare ca s-o lase neterminată. Acesta este un obicei al oamenilor de pe această lume ca să înceapă lucruri şi niciodată să nu le mai termine. Părinţii încearcă să înveţe pe copiii lor să termine ceea ce ei au început. Dar Isus întotdeauna termină ceea ce are de făcut. În dimineaţa învierii El Şi-a luat timp ca să împacheteze hainele de înmormântare. El nu mai avea trebuinţă de ele. Ele îşi făcuseră lucrarea lor. Aceasta ne spune ceva despre Isus.

  Ce lucrare va termina El atunci când va reveni? El va termina lucrarea planului de mântuire, de răscumpărare, de restatornicire. El a luat măsuri care trec dincolo de a compensa naşterea noastră în această lume a păcatului. El este în stare să ducă la capăt lucrarea pe care a început-o în vieţile noastre. El va duce această lucrare la bun sfârşit, care de fapt este doar începutul veşniciei.

  Isus vine. El va veni în mod deschis, ca să fie văzut de toţi. El va veni să sfârşească lucrarea pe care a început-o la răscumpărarea noastră. El vine să ne izbăvească dintr-o lume a păcatului, şi să ne ia ca să trăim pe vecie cu El în căminurile pe care le-a pregătit pentru aceia pe care Îi iubeşte.

  Dumnezeu sfârșește ceea ce începe - 2017. Isus vine. El va veni în mod deschis, ca să fie văzut de toţi. El va veni să sfârşească lucrarea pe care a început-o la răscumpărarea noastră. El vine să ne izbăvească dintr-o lume a păcatului, şi să ne ia ca să trăim pe vecie cu El în căminurile pe care le-a pregătit pentru aceia pe care Îi iubeşte.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...