Articolul precedentSemănând ovăz sălbatic
  Articolul următorTatăl care aleargă

  Dumnezeu este drept

  „Fericiţi și sfinţi sunt cei ce au parte de prima înviere! Asupra lor a doua moarte nu are nici o putere.” Apocalipsa 20:6

  Ce vom afla în acea mie de ani despre Dumnezeu, despre Isus? Ni se spune că Dumnezeu este absolut insistent ca să deschidă cărţile pentru fiecare cercetător. El doreşte ca fiecare să înţeleagă clar cele ce privesc propriul lor răspuns la descoperirea adevărului, precum şi răspunsul celor din jurul lor. El nu va face nimic în ascuns sau în taină El doreşte ca fiecare mântuit să înțeleagă în mod limpede de ce o persoană sau alta au fost pierdute pe vecie. Unul din motivele pentru care s-a rezervat această mie de ani de investigaţii este pentru a se pecetlui pentru vecie universul împotriva păcatului. Istoria păcatului va fi deschisă pentru toţi pentru ca toţi să vadă cauzele şi rezultatele. Noi vom fi în stare să înţelegem pe deplin începutul păcatului nu numai în viața noastră, ci în vieţile tuturor celor ce au trăit pe acest pământ. Vor fi oare dureri de inimă pe parcursul acelei mii de ani? Probabil că da. Poate Dumnezeu să se îngrijească de aceasta? El este destul de mare, nu-i aşa? Nu sunt destul de sigur despre ceea ce se va întâmpla sau cum se va întâmpla, dar ştiu destul despre Dumnezeu şi despre Isus ca să am încredere că ei vor rezolva situaţia. Dumnezeu ştie ce este mai bine pentru noi.

  Când se va termina mia de ani, întregul univers îşi va da seama că Dumnezeu a fost drept în fiecare pas pe care L-a întreprins. Toţi vor vedea că Dumnezeu n-a făcut nimic mai mult sau mai puţin decât ar fi trebuit să facă. La sfârșitul acelei mii de ani, după cea de-a doua înviere, când sfânta cetate va coborî pe pământ, şi când toţi cei ce au trăit şi au murit pe această planetă se vor întâlni pentru prima şi ultima dată, Isus va fi îndreptăţit înaintea tuturor. Chiar şi Satana va admite că Dumnezeu a fost drept în tot ceea ce a făcut.

  De care parte a zidurilor acelei cetăţi vrei tu să fii? Te-ai hotărât? Vei fi între aceia care privesc dinlăuntru, sau vei fi afară cu cei pe care Satana încearcă să-i stârnească la un atac final asupra cetăţii? El va trece printre cei care au înviat din mormintele lor la cea de-a doua înviere – criminali, generali de armată, păcătoşi din fiecare veac. El încearcă să-i stârnească la un atac asupra cetăţii lui Dumnezeu. El le reaminteşte de faptul că ei sunt în număr mult mai mare decât cei dinăuntru dar puterea sa va fi ajuns la sfârşit. Pe atunci se va fi dovedit înaintea întregului univers că Dumnezeu merită toată încrederea şi că pe tot parcursul veşniciei noi vom locui în pace şi siguranţă, fără ca păcatul să mai apară pentru a doua oară în mintea nimănui nu se va mai naşte vreun semn de întrebare cu privire la dragostea lui Dumnezeu.

  Dumnezeu este drept - 2017. La sfârșitul acelei mii de ani, după cea de-a doua înviere, când sfânta cetate va coborî pe pământ, şi când toţi cei ce au trăit şi au murit pe această planetă se vor întâlni pentru prima şi ultima dată, Isus va fi îndreptăţit înaintea tuturor. Chiar şi Satana va admite că Dumnezeu a fost drept în tot ceea ce a făcut.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  O apă limpede

  Doamne, ajută-mă să port lumina Ta pentru semenii mei astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Ia-ți timp să meditezi la viața ta așa cum este ea reflectată în cei din jurul tău!

  Fața Lui și fața mea

  PROVOCARE: Cu siguranță că printre rudele tale sunt și persoane care încă nu Îl cunosc pe Dumnezeu. Ia-ți timp astăzi să te rogi pentru ele! Dacă ai ocazia, spune-le că Dumnezeu abia așteaptă să le vadă acasă!

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...