Nu trebuie să fii amăgit

  „Îmbrăcaţi-vă cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să puteţi ţine piept împotriva uneltirilor diavolului.” Efesenl 6:11

  Duşmanul în această lume nu-l constituie numai oamenii cei răi. Adevăratul duşman este mai tare decât noi. „Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cereşti. De aceea, luați toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea, şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul” (Efeseni 6:12-13). Deşi duşmanul este mai tare decât noi, el este un duşman înfrânt, de aceea nici unul dintre noi nu trebuie să fim înfrânţi de el. Domnul ne-a oferit o armătură a adevărului care ne va proteja de atacurile Satanei.

  Unul din adevărurile despre Satana este că lui îi place ceea ce este spectaculos. Lui îi place să facă paradă. Noi suntem avertizaţi în privinţa aceasta în Apocalipsa 17 şi în 2 Tesaloniceni 2. Satana ştie că oamenii sunt impresionaţi de ceea ce este senzaţional, şi aceasta este una din strategiile sale. Păcatul nu poate fi scuzat prin motive logice. Dovezi fizice demonstrează că fumatul produce cancer pulmonar. O judecată sănătoasă îţi va spune că a-ţi pierde cumpătul nu este modul cel mai potrivit de a rezolva o problemă. Răzvrătirea, de asemenea, nu este o soluţie. Nimeni nu alege calea Satanei pe baza logicii şi a raţiunii. Aşadar el îşi plănuieşte atacurile bazându-se pe altceva – el încearcă să ne înşele, să ne impresioneze cu supranaturalul. Şi dacă noi ne vom baza pe simţăminte, vom fi amăgiţi.

  Uneori gândim că controversa finală va fi destul de simplă. Păzeşti Sabatul sau nu-l păzeşti? Aparţii bisericii rămăşiţei, sau nu? Dar nu va fi chiar aşa de simplu. Satana plănuieşte să amăgească dacă se poate şi pe cei aleşi. Singurul fel în care el poate spera să realizeze aceasta este să născocească o amăgire care va fi cât mai aproape de original.

  Faptul că Dumnezeu ne-a avertizat dinainte constituie o dovadă a iubirii Sale. Nici unul dintre noi nu trebuie să fie luat pe nepregătite de către planurile Satanei. Noi am fost avertizaţi să nu ne încredem în simţurile noastre, ni s-a spus că trebuie să ne încredem numai în Cuvântul lui Dumnezeu, şi de asemeni ni s-a pus în vedere că fără o legătură vie cu Dumnezeu noi vom fi înfrânţi. Dumnezeu a făcut tot ceea ce este posibil ca să nu fim înfrânţi, pentru că în marea Sa dragoste El doreşte ca fiecare dintre noi să petrecem întreaga veşnicie cu El.

  Nu trebuie să fii amăgit - 2017. Faptul că Dumnezeu ne-a avertizat dinainte constituie o dovadă a iubirii Sale. Nici unul dintre noi nu trebuie să fie luat pe nepregătite de către planurile Satanei. Noi am fost avertizaţi să nu ne încredem în simţurile noastre, ni s-a spus că trebuie să ne încredem numai în Cuvântul lui Dumnezeu.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...