Isus descoperit prin Sabat

  „Apoi le-a zis: „Sabatul a fost făcut pentru om, iar nu omul pentru Sabat; aşa și Fiul Omului este Domn chiar şi al Sabatului.” Marcu 2:27-28.

  Există un motiv astronomic pentru care anul are o anumită lungime. Acesta este timpul în care pământul călătoreşte în jurul soarelui – 365 de zile, 5 ore, 48 minute, şi 46 secunde. Niciodată mai mult, niciodată mai puţin. Luna se bazează pe relaţia dintre pământ şi lună. Ziua se bazează pe învârtirea pământului în jurul axei sale. V-aţi gândit vreodată de ce nu există vreun motiv astronomic pentru durata săptămânii? Singurul motiv pentru durata săptămânii, în ciuda spuselor scepticilor şi înfidelilor, este Creaţiunea. Ori de câte ori cineva din această lume, îndiferent de gândirea sa teologică, de profesiunea sa, sau de credinţa religioasă, spune: „Mâine este luni, ziua a doua a săptămânii,” el admite de fapt istoria creaţiunii!

  Te poţi angaja în tot felul de controverse pe baza ştiinţei şi a religiei până când te învineţeşti la faţă, dar imediat ce omul de ştiinţă spune: „Ne vedem joi” el a pierdut cursa chiar în acel moment! Se poate dovedi cu Scriptura, şi chiar cu istoria, că ciclul săptămânii nu a fost niciodată rupt încă de la începutul timpului. Dumnezeul cerurilor care a lansat întrega idee, Şi-a făcut datoria în menţinerea acestui adevăr.

  Isus a zis că El este Domn chiar şi al Sabatului. Acesta este un semn al puterii Sale creatoare. Aceasta este ceea ce îl face Domn al Sabatului. Sabatul a fost lăsat în cinstea creaţiunii. A zice că Sabatul a fost făcut pentru evrei ar fi acelaşi lucru cu a zice că lumea întreagă a fost făcută pentru evrei! Lumea a fost creată pentru om, şi Sabatul de asemenea a fost creat pentru om.

  Biblia ne spune să ne aducem aminte de ziua Sabatului. Ce ne arată Sabatul despre Isus, care este Domnul Sabatului? În primul rând, el ne arată că Isus este un mare eliberator. Sabatul a fost redăruit israeliţilor la eliberarea lor din sclavia Egiptului (Deuteronom 5:15). Noi suntem fireşti, vânduţi robi păcatului. Dar Isus ne eliberează astăzi şi ne oferă libertatea Sa. El este astăzi Liberatorul nostru. Sabatul este o piatră săptămânală de amintire a acestui fapt. Când acceptăm Evanghelia, noi suntem eliberaţi de trecutul nostru de răzvrătiţi. Noi poate că mai cădem şi suferim nereuşite în creşterea noastră, dar noi suntem eliberaţi din starea noastră de răzvrătire anterioară, şi ni se oferă posibilitatea să sărbătorim eliberarea reprezentată de Sabat.

  Isus descoperit prin Sabat - 2017. Isus a zis că El este Domn chiar şi al Sabatului. Acesta este un semn al puterii Sale creatoare. Aceasta este ceea ce îl face Domn al Sabatului. Sabatul a fost lăsat în cinstea creaţiunii. A zice că Sabatul a fost făcut pentru evrei ar fi acelaşi lucru cu a zice că lumea întreagă a fost făcută pentru evrei! Lumea a fost creată pentru om, şi Sabatul de asemenea a fost creat pentru om.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...