Articolul precedentMinunile apei
  Articolul următorOprește-te și miroase trandafirii

  Isus descoperit prin semnul fiarei

  „Nu vătămați pământul, nici marea, nici copacii, până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostrul” Apocalipa 7:3

  Ţineam o dată o serie de adunări publice în centrul Californiei, şi am angajat quartetul Vocea Profeţiei ca să vină să cânte pentru noi. Ei au dorit să ştie care era subiectul predicilor pentru ca să aleagă o muzică potrivită. Le-am spus că urma să vorbesc despre semnul fiarei. Feţele le-au pălit şi mi-am dat seama foarte curând că există prea puţine cântece pe această temă. Mi se pare că lucrul acesta îndică ceva. Singurul fel în care poţi să cânţi despre semnul fiarei ar fi să pui accentul pe ceea ce este pozitiv în loc de ceea ce este negativ.

  În Apocalipsa 14:1-6 ni se prezintă un grup de oameni care trăiesc la sfârşitul istoriei acestui pământ, şi care sunt de partea lui Dumnezeu. Ei sunt deosebit de loiali. Ei spun că vor urma pe Miel oriunde va merge El, şi că vor fi fără vină înaintea tronului lui Dumnezeu. Acest grup este de asemenea menţionat în Apocalipsa 7:1-4. Să observăm că în ambele pasaje ni se spune că Numele lui Dumnezeu era scris pe frunţile lor.

  Apocalipsa 13:1-9 descrie un alt grup. Ei se închină fiarei, şi se minunează după ea. În versetul 16 al aceluiaşi capitol ni se spune că acest al doilea grup primeşte şi el un semn, unii pe mâna dreaptă, alţii pe frunte. Aşadar contrastul constă în faptul că la sfârşitul timpului vor exista două grupări: una care va avea sigiliul lui Dumnezeu pe frunţile lor, şi o altă grupare care va avea semnul fiarei pe mână sau pe frunte.

  Este posibil ca acest subiect să devină foarte complex, dacă luăm în considerare toată istoria, toate profeţiile, toate datele şi toate textele. Dar ar trebui să existe o modalitate prin care acest subiect să fie destul de simplu pentru ca şi copiii să-l poată înţelege. Când Isus va reveni, fie că vei avea sigiliul lui Dumnezeu pe frunte, fie că vei avea semnul fiarei pe mână sau pe frunte. Nu există decât două posibilităţi, două grupări. Terenul neutru pe care mulţi îl ocupăm astăzi urmează să dispară curând. Aceasta ne spune ceva despre Isus. Şi anume că El doreşte ca noi să luăm o hotărâre. El nu doreşte ca noi să stăm pentru vecie cu picioarele în două bărci. A sosit timpul în care fiecare dintre noi va trebui să luăm o hotărâre pentru sau împotriva Lui. De această alegere va depinde destinul nostru veşnic.

  Isus descoperit prin semnul fiarei - 2017. Când Isus va reveni, fie că vei avea sigiliul lui Dumnezeu pe frunte, fie că vei avea semnul fiarei pe mână sau pe frunte. Nu există decât două posibilităţi, două grupări. Terenul neutru pe care mulţi îl ocupăm astăzi urmează să dispară curând. Isus doreşte ca noi să luăm o hotărâre.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...