Articolul precedentOprește-te și miroase trandafirii
  Articolul următorKristi

  Nu ți se va întâmpla nici un rău

  „Cel ce stă sub ocrotirea celui prea înalt, …se odihneşte la umbra celui Atotputernic.” Psalmul 91:1

  Dacă am scoate din Biblie cărţile Daniel şi Apocalipsa şi le-am pune împreună, am obţine o carte de istoria omenirii începând din anul 600 înainte de Hristos şi până la sfârşitul veacurilor. Aceasta va fi o carte de istorie scrisă înainte de a avea loc istoria – aceasta numindu-se profeţie. La începutul acestei istorii există nişte relatări care ţin foarte trează atenţia copiilor. De exemplu, cei trei tineri evrei din cuptorul de foc, Daniel în groapa cu lei, şi scrierea de pe zid. În Daniel 2 există tabla de materii a acestei cărţi de istorie a omenirii. Acolo ni se vorbeşte despre marile imperii ale lumii până la sfârşitul istoriei acestui pământ: Babilon, Medo-Persia, Grecia, Roma, urmată de cele zece regate, şi urmate de împărăţia lui Dumnezeu. Cărţile Daniel şi Apocalipsa sunt destinate timpurilor din urmă.

  Foarte multe detalii din aceste cărţi au de a face cu ultimul imperiu, şi cu venirea lui Isus. Dumnezeu doreşte ca fiecare dintre noi să ştim în mod limpede şi din timp ce subiecte sunt în cumpănă, astfel ca să putem alege în mod înteligent din ce grupare dorim să facem parte.

  Nu cu multă vreme înaintea venirii lui Isus, vor exista trei grupuri pe faţa acestui pământ – unul rece, unul fierbinte, şi unul căldicel (Apocalipsa 3). Dar când va veni Isus, vor fi numai două grupări. Nu vor fi decât cei în clocot, şi cei reci. Cei căldicei vor fi dispărut. Atunci va exista un grup care va purta pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor, şi un alt grup care va avea semnul fiarei pe mână sau pe frunte. Numai două grupuri. Alte descrieri biblice ale acestor două grupări folosesc expresii ca drept şi nedrept, bun şi rău, grâu şi neghină, oi şi capre, şi aşa mai departe. Dar este evident că vor exista două grupări.

  Te-ai gândit din ce grup vrei să faci parte? Îţi dai seama care sunt alternativele? Eşti conştient de faptul că dacă vei face parte din unul din aceste două grupări nu vei putea cumpăra sau vinde? Ştii că vei fi ameninţat cu pedeapsa capitală? Aceasta se va întâmpla grupării care este de partea lui Dumnezeu. Dar cealaltă grupare va suferi cele şapte plăgi, şi-şi vor muşca limbile de durere, iar căldura soarelui îi va frige cu strălucirea ei. La prima vedere se pare că îndiferent de ce alegi sfârşeşti în bucluc! Dar copiilor lui Dumnezeu li s-a dat făgăduinţa că nu-i va ajunge niciun rău. Noi ne putem ascunde în Dumnezeu şi putem găsi siguranţă acolo.

  Nu ți se va întâmpla nici un rău - 2017. Cărţile Daniel şi Apocalipsa sunt destinate timpurilor din urmă. Foarte multe detalii din aceste cărţi au de a face cu ultimul imperiu, şi cu venirea lui Isus. Dumnezeu doreşte ca fiecare dintre noi să ştim în mod limpede şi din timp ce subiecte sunt în cumpănă, astfel ca să putem alege în mod înteligent din ce grupare dorim să facem parte.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Ștefan

  PROVOCARE: Găsește-l pe Ștefan în jurul tău și oferă-i ce ți-ai dori tu să primești!

  Scrie o listă!

  PROVOCARE: Fă astăzi o listă cu persoanele pe care le poți susține în momentele mai puțin plăcute și actualizeaz-o constant! Responsabilitatea noastră este de a continua exercițiul de la Golgota pentru ca, în final, să ne regăsim numele în Cartea Vieții.

  Regele tuturor

  PROVOCARE: Fii smerit și estompează bariera dintre egoul tău și ceilalți! Modelul Regelui Isus Hristos să fie certificatul tău de creștin autentic în relațiile cu cei din jur!

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...