Articolul precedentOprește-te și miroase trandafirii
  Articolul următorKristi

  Nu ți se va întâmpla nici un rău

  „Cel ce stă sub ocrotirea celui prea înalt, …se odihneşte la umbra celui Atotputernic.” Psalmul 91:1

  Dacă am scoate din Biblie cărţile Daniel şi Apocalipsa şi le-am pune împreună, am obţine o carte de istoria omenirii începând din anul 600 înainte de Hristos şi până la sfârşitul veacurilor. Aceasta va fi o carte de istorie scrisă înainte de a avea loc istoria – aceasta numindu-se profeţie. La începutul acestei istorii există nişte relatări care ţin foarte trează atenţia copiilor. De exemplu, cei trei tineri evrei din cuptorul de foc, Daniel în groapa cu lei, şi scrierea de pe zid. În Daniel 2 există tabla de materii a acestei cărţi de istorie a omenirii. Acolo ni se vorbeşte despre marile imperii ale lumii până la sfârşitul istoriei acestui pământ: Babilon, Medo-Persia, Grecia, Roma, urmată de cele zece regate, şi urmate de împărăţia lui Dumnezeu. Cărţile Daniel şi Apocalipsa sunt destinate timpurilor din urmă.

  Foarte multe detalii din aceste cărţi au de a face cu ultimul imperiu, şi cu venirea lui Isus. Dumnezeu doreşte ca fiecare dintre noi să ştim în mod limpede şi din timp ce subiecte sunt în cumpănă, astfel ca să putem alege în mod înteligent din ce grupare dorim să facem parte.

  Nu cu multă vreme înaintea venirii lui Isus, vor exista trei grupuri pe faţa acestui pământ – unul rece, unul fierbinte, şi unul căldicel (Apocalipsa 3). Dar când va veni Isus, vor fi numai două grupări. Nu vor fi decât cei în clocot, şi cei reci. Cei căldicei vor fi dispărut. Atunci va exista un grup care va purta pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor, şi un alt grup care va avea semnul fiarei pe mână sau pe frunte. Numai două grupuri. Alte descrieri biblice ale acestor două grupări folosesc expresii ca drept şi nedrept, bun şi rău, grâu şi neghină, oi şi capre, şi aşa mai departe. Dar este evident că vor exista două grupări.

  Te-ai gândit din ce grup vrei să faci parte? Îţi dai seama care sunt alternativele? Eşti conştient de faptul că dacă vei face parte din unul din aceste două grupări nu vei putea cumpăra sau vinde? Ştii că vei fi ameninţat cu pedeapsa capitală? Aceasta se va întâmpla grupării care este de partea lui Dumnezeu. Dar cealaltă grupare va suferi cele şapte plăgi, şi-şi vor muşca limbile de durere, iar căldura soarelui îi va frige cu strălucirea ei. La prima vedere se pare că îndiferent de ce alegi sfârşeşti în bucluc! Dar copiilor lui Dumnezeu li s-a dat făgăduinţa că nu-i va ajunge niciun rău. Noi ne putem ascunde în Dumnezeu şi putem găsi siguranţă acolo.

  Nu ți se va întâmpla nici un rău - 2017. Cărţile Daniel şi Apocalipsa sunt destinate timpurilor din urmă. Foarte multe detalii din aceste cărţi au de a face cu ultimul imperiu, şi cu venirea lui Isus. Dumnezeu doreşte ca fiecare dintre noi să ştim în mod limpede şi din timp ce subiecte sunt în cumpănă, astfel ca să putem alege în mod înteligent din ce grupare dorim să facem parte.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...