Articolul precedentOdihnă în însemnătate
  Articolul următorDrept înainte

  Cei 144.000

  „Şi am văzut ca o mare de sticlă amestecată cu foc; şi pe marea de sticlă, cu alăutele lui Dumnezeu în mână, stăteau biruitorii fiarei, ai icoanei ei, şi ai numărului numelui ei.’ Apocalipsa 15:2

  Va exista un grup de oameni la sfârşitul veacurilor care au căpătat biruinţa asupra fiarei şi a puterii ei. Aceşti oameni au căpătat biruinţa asupra adorării eului. Ei au căpătat biruinţa asupra oricărei idei care sugerează că omul poate schimba pe Creator sau Legea Lui, sau timpul stabilit de El. Ei vor fi câştigat biruinţa asupra independenţei, mândriei şi egoismului. Ei vor sta în mijlocul grupului de la marea de cristal într-o bună zi – acesta este grupul celor 144.000, şi ei vor cânta cântarea lui Moise şi a Mielului.

  Te-ai întrebat vreodată cine sunt aceşti 144.000? Este foarte clar cine sunt aceştia. Eu ştiu cine sunt ei, şi tu de asemenea ştii! Ceea ce este mai greu este să stabileşti cine constituie restul acelei mulţimi. Problema din Apocalipsa nu priveşte identitatea celor 144.000, ci a mulţimii pe care nici un om nu o poate număra – acesta este misterul.

  Ni se spune despre aceşti oameni că ei nu numai că sunt fără vină, dar şi că sunt fără greşeală. Aceasta ne reaminteşte de Romani 8:29. Ce vedem acum în locul chipului fiarei? „Căci aceia, pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a şi hotărât mai dinainte să fie asemenea chipului Fiului Său, pentru ca El să fie cel dintâi născut dintre mai mulţi fraţi.” Este important să înţelegem adevărul despre fiară, despre semnul fiarei, şi despre chipul fiarei. Dar este cu mult mai important să ne asiguram că îl cunoaştem pe Isus, şi că îi dăm voie să ne schimbe după chipul Său. Eu aş vrea să fiu mai îngrijorat, mai interesat şi mai preocupat cu a mă conforma chipului Fiului lui Dumnezeu decât a mă conforma acestei puteri care plănuieşte să se înalţe deasupra tronului lui Dumnezeu

  Grupul celor care stă pe marea de cristal şi înalţă cântarea lui Moise şi a Mielului este alcătuit de oameni care au sigiliul lui Dumnezeu pe fruntea lor – Dumnezeu Şi-a scris Numele Său pe frunţile lor pentru că ei îi aparţin. Ambiţia lor cea mai mare este să-L urmeze pe Dumnezeu oriunde merge El.

  Trebuie să ştim că nimeni nu-L va urma pe Miel oriunde va merge în toată veşnicia decât dacă începe să-L urmeze încă de pe acum. Aceia care acum Îl urmează pe Isus zi după zi vor fi pecetluiţi de El, şi vor avea privilegiul de a-L urma pretutindeni.

  Cei 144.000 - 2017. Trebuie să ştim că nimeni nu-L va urma pe Miel oriunde va merge în toată veşnicia decât dacă începe să-L urmeze încă de pe acum. Aceia care acum Îl urmează pe Isus zi după zi vor fi pecetluiţi de El, şi vor avea privilegiul de a-L urma pretutindeni.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...