Articolul precedentAlcoolul tocește mintea
  Articolul următorDate despre fitochimicale

  Vocea lui Dumnezeu îți vorbește

  „Atunci ce aţi ieşit să vedeţi? Un prooroc? Da, vă spun, şi mai mult decât un prooroc.” Luca 7:26

  În istoria bisericii lui Dumnezeu nu au fost decât trei persoane calificate a fi mai mult decât prooroci. Moise, care a condus pe poporul Israel în ţara făgăduită; Ioan Botezătorul, care a pregătit calea Domnului pentru prima Sa venire; şi Ellen White, care a avut de împlinit o misiune specială înaintea celei de a doua veniri ai lui Hristos. Aş vrea să vă sugerez ideea că este foarte puţin probabil să mai avem un asemenea gen de prooroc până la sfârşitul timpului, deşi sunt destule dovezi că darul proorociei va continua să se manifeste în biserică. Este foarte posibil să vedem nu numai dintre aceia care vorbesc în Numele lui Dumnezeu, ci şi dintre aceia care prezic şi cărora li se dau solii speciale de avertizare, de mângâiere, şi de călăuzire a bisericii lui Dumnezeu.

  Eu cred în lucrarea, scrierile, şi învăţăturile Ellenei White. Oricine cunoaşte cât de cât din istoria adventiştilor de ziua a şaptea ar trebui să creadă în aceste scrieri. Şi dacă ei nu cred în scrierile acestea, ei vor avea probleme şi în a crede ce le spune Biblia. Eu cred în aceste cărţi, în ciuda celor scrise împotriva lor. Se pot scrie lucruri împotriva oricărui subiect. Dacă-ţi alegi bine sursele, poţi să pledezi cu succes împotriva steagului american, împotriva rolului mamei, şi chiar împotriva plăcintei cu mere.

  Eu cred în darul proorociei dat bisericii în secolul trecut, pentru că am găsit că el constituie vocea lui Dumnezeu pentru propriul meu suflet. Şi dacă eu voi avea probleme cu aceste mesaje, este foarte sigur că voi avea probleme şi cu Biblia.

  Unul din motivele principale pentru care apreciez acest dar al bisericii este că prin el am fost condus la o înţelegere corectă a neprihănirii lui Isus Hristos. Când am trecut prin vremuri de grea încercare, când era cât pe-aci să mă las păgubaş, şi să caut o altă ancoră, ceea ce mi-a recâştigat încrederea au fost cele scrise despre slava, bunătatea şi frumuseţea caracterului lui Isus, în cărţi cum ar fi Hristos Lumina Lumii. Ceea ce m-a fascinat la această persoană care transmitea mesajele lui Dumnezeu, a fost faptul că subiectul ei favorit era iubirea lui Dumnezeu.

  Sunt unii care au o impresie greşită despre acest dar. Ei consideră că Ellen White a fost o persoană rigidă, morocănoasă, şi cu faţa lungă. Ei cred că ea a adresat numai mustrări şi avertizări. Dar dacă vei studia scrierile ei cu înima deschisă, vei descoperi că subiectul central în scrierile ei este Isus.

  Vocea lui Dumnezeu îți vorbește - 2017. Sunt unii care au o impresie greşită despre darul proorociei. Ei consideră că Ellen White a fost o persoană rigidă, morocănoasă, şi cu faţa lungă. Ei cred că ea a adresat numai mustrări şi avertizări. Dar dacă vei studia scrierile ei cu înima deschisă, vei descoperi că subiectul central în scrierile ei este Isus.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...