Articolul precedentAlcoolul tocește mintea
  Articolul următorDate despre fitochimicale

  Vocea lui Dumnezeu îți vorbește

  „Atunci ce aţi ieşit să vedeţi? Un prooroc? Da, vă spun, şi mai mult decât un prooroc.” Luca 7:26

  În istoria bisericii lui Dumnezeu nu au fost decât trei persoane calificate a fi mai mult decât prooroci. Moise, care a condus pe poporul Israel în ţara făgăduită; Ioan Botezătorul, care a pregătit calea Domnului pentru prima Sa venire; şi Ellen White, care a avut de împlinit o misiune specială înaintea celei de a doua veniri ai lui Hristos. Aş vrea să vă sugerez ideea că este foarte puţin probabil să mai avem un asemenea gen de prooroc până la sfârşitul timpului, deşi sunt destule dovezi că darul proorociei va continua să se manifeste în biserică. Este foarte posibil să vedem nu numai dintre aceia care vorbesc în Numele lui Dumnezeu, ci şi dintre aceia care prezic şi cărora li se dau solii speciale de avertizare, de mângâiere, şi de călăuzire a bisericii lui Dumnezeu.

  Eu cred în lucrarea, scrierile, şi învăţăturile Ellenei White. Oricine cunoaşte cât de cât din istoria adventiştilor de ziua a şaptea ar trebui să creadă în aceste scrieri. Şi dacă ei nu cred în scrierile acestea, ei vor avea probleme şi în a crede ce le spune Biblia. Eu cred în aceste cărţi, în ciuda celor scrise împotriva lor. Se pot scrie lucruri împotriva oricărui subiect. Dacă-ţi alegi bine sursele, poţi să pledezi cu succes împotriva steagului american, împotriva rolului mamei, şi chiar împotriva plăcintei cu mere.

  Eu cred în darul proorociei dat bisericii în secolul trecut, pentru că am găsit că el constituie vocea lui Dumnezeu pentru propriul meu suflet. Şi dacă eu voi avea probleme cu aceste mesaje, este foarte sigur că voi avea probleme şi cu Biblia.

  Unul din motivele principale pentru care apreciez acest dar al bisericii este că prin el am fost condus la o înţelegere corectă a neprihănirii lui Isus Hristos. Când am trecut prin vremuri de grea încercare, când era cât pe-aci să mă las păgubaş, şi să caut o altă ancoră, ceea ce mi-a recâştigat încrederea au fost cele scrise despre slava, bunătatea şi frumuseţea caracterului lui Isus, în cărţi cum ar fi Hristos Lumina Lumii. Ceea ce m-a fascinat la această persoană care transmitea mesajele lui Dumnezeu, a fost faptul că subiectul ei favorit era iubirea lui Dumnezeu.

  Sunt unii care au o impresie greşită despre acest dar. Ei consideră că Ellen White a fost o persoană rigidă, morocănoasă, şi cu faţa lungă. Ei cred că ea a adresat numai mustrări şi avertizări. Dar dacă vei studia scrierile ei cu înima deschisă, vei descoperi că subiectul central în scrierile ei este Isus.

  Vocea lui Dumnezeu îți vorbește - 2017. Sunt unii care au o impresie greşită despre darul proorociei. Ei consideră că Ellen White a fost o persoană rigidă, morocănoasă, şi cu faţa lungă. Ei cred că ea a adresat numai mustrări şi avertizări. Dar dacă vei studia scrierile ei cu înima deschisă, vei descoperi că subiectul central în scrierile ei este Isus.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...