Păzește-te de scurtăturile Satanei

  „Apoi am văzut din gura balaurului, şi din gura fiarei, şi din gura proorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte broaşte. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite.” Apocalipsa 16:13.14

  Ce crezi că ai alege mai intâi: să mori sau să te laşi vindecat de Satana? Mulţi gândesc că nu le-ar trebui mult timp ca să ia o hotărâre în această privinţă. Sunt însă oameni care au fost loviţi de o boală lungă sau mortală care s-ar gândi mai mult până ar lua o hotărâre. Crezi că ai fi mai degrabă gata să mori, sau ai încerca o şansă de măcar 10% ca să fii vindecat de Satana? Crezi că ar fi posibil să nu fie voia lui Dumnezeu dar să fie voia Satanei ca să te vindeci?

  Să privim problema dintr-un alt unghi. Crezi că ai fi gata să mori mai degrabă decât să te laşi de credinţă? Eşti de acord că principiul este acelaşi în ambele probleme enunţate? Mulţi dintre noi considerăm că dacă am fi trăit în acele zile de persecuţie când ni s-ar fi cerut să ne lăsăm de credinţă, am fi păşit imediat înainte cu sângele clocotind de zel şi am fi spus: „Pe mine pot să mă arzi dar de credinţă nu mă las.” Este posibil însă ca atitudinea noastră să fie cu totul alta dacă un foc încet de lemne verzi ar fi chiar în faţa ochilor noştri.

  Haideţi să privim problema şi dintr-o altă perspectivă. Ce crezi că ţi-ar fi mai la îndemână să faci: să continui să te lupţi cu insuccesul şi înfringerea până ce Dumnezeu îţi va înfrânge inima împietrită şi te va determina să te predai cu totul Lui, sau ai accepta mai degrabă biruinţa pe care ţi-ar oferi-o diavolul fără să mai fie nevoie de predare? Oare chiar poate diavolul să ne ofere biruinţa? Cred că această întrebare ar trebui să ne dea de gândit.

  Cei ce studiază cu atenţie cartea Apocalipsei disting trei forţe principale care se află la lucru în lumea religioasă de astăzi: catolicismul, protestantismul apostaziat şi spiritismul. Chiar însăşi conducătorii religioşi ai lumii consemnează mai mult decât oricând în lucrările lor faptul că lumea religioasă de astăzi este divizată în trei: catolicism, protestantism şi neo-pentecostalism sau mişcarea harismatică. Aceasta din urmă manifestă un ritm de creştere extraordinar. Ea traversează toate barierele denominaţionale, inclusiv cea adventistă. Eu cred că această mişcare are forţe secrete care se află la lucru pretutindeni. Și mai avem multe de văzut în această privinţă.

  Păzește-te de scurtăturile Satanei - 2017. Acesta este motivul pentru care pe măsură ce ne apropiem de sfârşit devine tot mai important să studiem lucrarea Duhului Sfânt, şi manifestările supranaturale modeme adevărate şi de contrafacere.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...