Păzește-te de scurtăturile Satanei

  „Apoi am văzut din gura balaurului, şi din gura fiarei, şi din gura proorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte broaşte. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite.” Apocalipsa 16:13.14

  Ce crezi că ai alege mai intâi: să mori sau să te laşi vindecat de Satana? Mulţi gândesc că nu le-ar trebui mult timp ca să ia o hotărâre în această privinţă. Sunt însă oameni care au fost loviţi de o boală lungă sau mortală care s-ar gândi mai mult până ar lua o hotărâre. Crezi că ai fi mai degrabă gata să mori, sau ai încerca o şansă de măcar 10% ca să fii vindecat de Satana? Crezi că ar fi posibil să nu fie voia lui Dumnezeu dar să fie voia Satanei ca să te vindeci?

  Să privim problema dintr-un alt unghi. Crezi că ai fi gata să mori mai degrabă decât să te laşi de credinţă? Eşti de acord că principiul este acelaşi în ambele probleme enunţate? Mulţi dintre noi considerăm că dacă am fi trăit în acele zile de persecuţie când ni s-ar fi cerut să ne lăsăm de credinţă, am fi păşit imediat înainte cu sângele clocotind de zel şi am fi spus: „Pe mine pot să mă arzi dar de credinţă nu mă las.” Este posibil însă ca atitudinea noastră să fie cu totul alta dacă un foc încet de lemne verzi ar fi chiar în faţa ochilor noştri.

  Haideţi să privim problema şi dintr-o altă perspectivă. Ce crezi că ţi-ar fi mai la îndemână să faci: să continui să te lupţi cu insuccesul şi înfringerea până ce Dumnezeu îţi va înfrânge inima împietrită şi te va determina să te predai cu totul Lui, sau ai accepta mai degrabă biruinţa pe care ţi-ar oferi-o diavolul fără să mai fie nevoie de predare? Oare chiar poate diavolul să ne ofere biruinţa? Cred că această întrebare ar trebui să ne dea de gândit.

  Cei ce studiază cu atenţie cartea Apocalipsei disting trei forţe principale care se află la lucru în lumea religioasă de astăzi: catolicismul, protestantismul apostaziat şi spiritismul. Chiar însăşi conducătorii religioşi ai lumii consemnează mai mult decât oricând în lucrările lor faptul că lumea religioasă de astăzi este divizată în trei: catolicism, protestantism şi neo-pentecostalism sau mişcarea harismatică. Aceasta din urmă manifestă un ritm de creştere extraordinar. Ea traversează toate barierele denominaţionale, inclusiv cea adventistă. Eu cred că această mişcare are forţe secrete care se află la lucru pretutindeni. Și mai avem multe de văzut în această privinţă.

  Păzește-te de scurtăturile Satanei - 2017. Acesta este motivul pentru care pe măsură ce ne apropiem de sfârşit devine tot mai important să studiem lucrarea Duhului Sfânt, şi manifestările supranaturale modeme adevărate şi de contrafacere.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...