O avertizare pentru cei aleși

  „Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, până acolo încât să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar pe cel aleşi.” Matei 24:24.

  Starea spirituală a unor oameni este influenţată de anumite fapte senzaţionale şi spectaculoase care apelează la emoţiile lor. Aceasta va constitui întotdeauna o bună armă în mâna duşmanului nostru. Aş dori să vă amintesc că minunile şi întâmplările senzaţionale nu sunt neapărat dovada puterii lui Dumnezeu.

  În Apocalipsa capitolul 13 ni se arată clar că există o putere apostaziată care face minuni mari, până acolo încât să coboare foc din cer pe pământ sub privirile oamenilor, amăgind pe locuitorii pământului prin minunile pe care le face înaintea fiarei. Această putere porunceşte locuitorilor pământului ca ei să facă o icoană fiarei care a avut rana de moarte şi acum trăieşte. Această putere are capacitatea de a face minuni – nu iluzii care par a fi minuni, ci adevărate minuni. Și cele trei duhuri necurate, ca nişte spirite de broaşte, ca nişte duhuri de demoni, fac minuni şi merg la împăraţii pământului şi la lumea întreagă, ca să-i adune pentru bătălia din ziua cea mare a lui Dumnezeu.

  În Luca 3 citim despre o femeie care a fost stăpânită de Satana timp de mulţi ani. Isus a eliberat-o într-o zi de Sabat. Unii din mulţime au comentat şi s-au plâns. Dar Isus le-a zis: „Oare nu era potrivit ca această femeie care a fost posedată de Satana să fie eliberată?” Dacă Satana are puterea să ţină pe cineva legat, atunci este raţional să ne aşteptăm ca în unele cazuri El să poată şi dezlega acele legături.

  Ştim că Iov a fost umplut de bube şi ştim de asemenea şi de unde veneau aceste bube. Dacă diavolul este în stare să producă stimulul care determină apariţia bubelor, el trebuie să fie în stare şi să facă să înceteze acţiunea stimulului, lăsând astfel ca puterea regeneratoare a corpului omenesc să aducă vindecarea. Cunoaştem şi istorisirea lui Faraon şi a vrăjitorilor lui de la curte pe deoparte, şi Moise şi Aron de cealaltă. Ne amintim despre prefacerea toiegelor lor în şerpi. Avem dovezi, bazate pe premiza că cel rău nu poate crea, că toiegele vrăjitorilor nu s-au preschimbat în şerpi adevăraţi ci doar păreau astfel. Chiar dacă el nu poate crea, este sigur că poate realiza o imitaţie reuşită. Toate acestea ne conduc la concluzia că temelia credinţei noastre trebuie să fie în Isus şi în necesitatea legăturii cu El, şi nu în fapte spectaculoase.

  O avertizare pentru cei aleși - 2017. Chiar dacă Satana nu poate crea, este sigur că poate realiza o imitaţie reuşită. Toate acestea ne conduc la concluzia că temelia credinţei noastre trebuie să fie în Isus şi în necesitatea legăturii cu El, şi nu în fapte spectaculoase.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...