Articolul precedentIntoleranța
  Articolul următorSănătatea este deplinătate

  Darurile spirituale sunt pentru slujire

  „În ce priveşte darurile duhovniceşti, fraţilor, nu voiesc să fiți în necunoştinţă.” 1 Corinteni 12:1

  Lucrarea Duhului Sfânt este de a ne da putere pentru slujire. Aici se văd manifestările supranaturale ale Duhului Sfânt. În urma lucrării Sale sunt date darurile spirituale. Aşa se face că ajungem să vedem profetizări, şi vorbiri în limbi şi vindecări şi minuni. Manifestările supranaturale sunt date întotdeauna pentru a sluji pe alţii.

  Nimeni nu primeşte darurile spirituale şi împuternicirea pentru slujire fără să fi trecut mai întâi prin lucrarea de curăţire a Duhului Sfânt. Când Duhul Sfânt îşi face cu adevărat lucrarea, roadele Duhului apar înaintea darurilor. Aceasta ne spune că nu ne putem aştepta ca un beţiv ieşit din şanţ şi ajuns întâmplător la o adunare de evanghelizare să primească dintr-odată darurile Duhului doar pentru că cineva şi-a pus mâinile pe capul său. Aceast lucru este imposibil.

  Un om în oraşul Phoenix, USA, avea multe probleme. El bea mult alcool, îşi bătea soţia, striga la copii, spărgea mobila. Într-o noapte, fiind complet descurajat, se gândea să se sinucidă. A trecut pe lângă un cort în care se ţinea o adunare de evanghelizare, apoi s-a întors şi a intrat ca să participe la adunare. Cineva şi-a pus mâinile peste el, şi a „primit Duhul Sfânt.” Pe loc a început să vorbească în limbi. Ce-aţi spune despre aceasta?

  Nu numai că a vorbit în limbi dar, în urma acestei experienţe nu şi-a mai bătut soţia, n-a mai distrus mobila şi n-a mai făcut nimic din relele pe care le făcea înainte. Se pare că pentru el biruinţa a venit prin darurile primite de la Duhul Sfânt.

  Dacă veţi studia subiectul darurilor Duhului Sfânt, veţi descoperi că ele nu sunt date niciodată pentru a schimba viaţa unei persoane. Ele nu ne sunt date ca să ne facă sfinţi sau fericiţi. Le primim ca să devenim folositori. Oricare alt uz sau scop al darurilor duhovniceşti este o amăgire. Aceste manifestări sunt întotdeauna pentru slujire şi mărturie. Dacă această problemă vă este clară în minte, înseamnă că aveţi uneltele necesare ca să puteţi privi la manifestările spectaculoase din zilele noastre fără a fi înşelaţi.

  Darurile spirituale sunt pentru slujire - 2017. Dacă veţi studia subiectul darurilor Duhului Sfânt, veţi descoperi că ele nu sunt date niciodată pentru a schimba viaţa unei persoane. Ele nu ne sunt date ca să ne facă sfinţi sau fericiţi. Le primim ca să devenim folositori.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...