Articolul precedentIntoleranța
  Articolul următorSănătatea este deplinătate

  Darurile spirituale sunt pentru slujire

  „În ce priveşte darurile duhovniceşti, fraţilor, nu voiesc să fiți în necunoştinţă.” 1 Corinteni 12:1

  Lucrarea Duhului Sfânt este de a ne da putere pentru slujire. Aici se văd manifestările supranaturale ale Duhului Sfânt. În urma lucrării Sale sunt date darurile spirituale. Aşa se face că ajungem să vedem profetizări, şi vorbiri în limbi şi vindecări şi minuni. Manifestările supranaturale sunt date întotdeauna pentru a sluji pe alţii.

  Nimeni nu primeşte darurile spirituale şi împuternicirea pentru slujire fără să fi trecut mai întâi prin lucrarea de curăţire a Duhului Sfânt. Când Duhul Sfânt îşi face cu adevărat lucrarea, roadele Duhului apar înaintea darurilor. Aceasta ne spune că nu ne putem aştepta ca un beţiv ieşit din şanţ şi ajuns întâmplător la o adunare de evanghelizare să primească dintr-odată darurile Duhului doar pentru că cineva şi-a pus mâinile pe capul său. Aceast lucru este imposibil.

  Un om în oraşul Phoenix, USA, avea multe probleme. El bea mult alcool, îşi bătea soţia, striga la copii, spărgea mobila. Într-o noapte, fiind complet descurajat, se gândea să se sinucidă. A trecut pe lângă un cort în care se ţinea o adunare de evanghelizare, apoi s-a întors şi a intrat ca să participe la adunare. Cineva şi-a pus mâinile peste el, şi a „primit Duhul Sfânt.” Pe loc a început să vorbească în limbi. Ce-aţi spune despre aceasta?

  Nu numai că a vorbit în limbi dar, în urma acestei experienţe nu şi-a mai bătut soţia, n-a mai distrus mobila şi n-a mai făcut nimic din relele pe care le făcea înainte. Se pare că pentru el biruinţa a venit prin darurile primite de la Duhul Sfânt.

  Dacă veţi studia subiectul darurilor Duhului Sfânt, veţi descoperi că ele nu sunt date niciodată pentru a schimba viaţa unei persoane. Ele nu ne sunt date ca să ne facă sfinţi sau fericiţi. Le primim ca să devenim folositori. Oricare alt uz sau scop al darurilor duhovniceşti este o amăgire. Aceste manifestări sunt întotdeauna pentru slujire şi mărturie. Dacă această problemă vă este clară în minte, înseamnă că aveţi uneltele necesare ca să puteţi privi la manifestările spectaculoase din zilele noastre fără a fi înşelaţi.

  Darurile spirituale sunt pentru slujire - 2017. Dacă veţi studia subiectul darurilor Duhului Sfânt, veţi descoperi că ele nu sunt date niciodată pentru a schimba viaţa unei persoane. Ele nu ne sunt date ca să ne facă sfinţi sau fericiţi. Le primim ca să devenim folositori.
  Moris Venden
  Moris Venden, în cartea „Nici o zi fără Isus” Îl prezintă pe Mântuitorul nostru într-un fel care poate determina o schimbare totală a vieții. Este o soluție foarte bună pentru cei care își drămuiesc foarte bine timpul, nu ca un substitut al legăturii, ci ca o rampă de lansare spre o legătură cu Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...