Mesagerul profetic se roagă

  Domnul vorbea cu Moise față în față, cum vorbește un om cu prietenul lui. (Exodul 33:11)

  Rugăciunea înălțată de către Ellen White la sesiunea Conferinței Generale din 1903:

  Tatăl nostru care ești în ceruri, venim înaintea Ta în această dimineață așa cum suntem, săraci și dependenți cu totul de Tine. Ajută-ne să avem o înțelegere clară a ceea ce trebuie să fim și a caracterelor pe care trebuie să ni le formăm pentru a ne pregăti să ne reunim cu familia cerească în cetatea lui Dumnezeu. (…)

  O, Tatăl meu, cum putem noi proclama bunătatea Ta, îndurarea Ta și iubirea Ta dacă nu le nutrim în primul rând în inimile noastre și nu le dăm pe față prin propriile noastre experiențe? Tu cunoști cum ai prezentat această chestiune slujitorului Tău. (…)

  Aici sunt predicatorii Tăi, a căror lucrare este aceea de a proclama adevărul Bibliei. Te rog ca ei să dobândească o înțelegere clară a responsabilităților pe care le au ca păzitori și păstori ai turmei Tale… Ajută-i să înțeleagă cât sunt de slabi și fă ca Duhul Tău să lucreze asupra lor și să-i sfințească. (…)

  Sunt prezenți aici și cei care poartă răspunderi în instituțiile noastre… Prin faptele lor nu au dat un bun exemplu în fața lumii. Ei nu își dau seama că cei din jur privesc la ei ca să vadă dacă au fost sfințiți prin adevăr.

  Oh, iartă-ne greșelile și păcatele noastre! Arată-ne unde am dat greș. Lasă Duhul Tău cel Sfânt să coboare asupra noastră. Lumea piere în păcat; Te rugăm, fă-ne să simțim această povară acum, în această adunare. (…)

  Tu ai prezentat în fața mea aceste lucruri și doar Tu ești Acela care poate pregăti mințile și inimile pentru auzirea soliei că, dacă cei care și-au pierdut dragostea dintâi nu se întorc și nu recunosc lucrarea care trebuie făcută în inimile lor, Tu vei veni și vei îndepărta sfeșnicul din locul lui. (…)

  Trebuie să ne convertim din nou, să fim sfințiți și să fim pregătiți pentru a duce solia Domnului. (…)

  Tată, îndepărtează Tu obstacolele, astfel ca să se poată face mărturisirile necesare, de la inimă la inimă, de la frate la frate. Fie ca Duhul lui Dumnezeu să vină aici; și numelui Tău celui binecuvântat îi aducem toată slava! Amin! – Buletinul Conferinței Generale, 2 aprilie 1903

  Mesagerul profetic se roagă - 2019. Tată, îndepărtează Tu obstacolele, astfel ca să se poată face mărturisirile necesare, de la inimă la inimă, de la frate la frate. Fie ca Duhul lui Dumnezeu să vină aici; și numelui Tău celui binecuvântat îi aducem toată slava! Amin!
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...