Domnul Isus vă iubește

  Dar Dumnezeu Își arată dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoși, Hristos a murit pentru noi. (Romani 5:8)

  Urmărește versiunea video aici.

  Îmi place să vorbesc despre Domnul Isus și iubirea Lui fără seamăn. Nu am nici cea mai mică îndoială cu privire la dragostea lui Dumnezeu. Știu că El poate să mântuiască pe toți cei care vin la El. Iubirea Lui cea prețioasă este o realitate pentru mine, iar îndoielile exprimate de cei care nu Îl cunosc pe Domnul Isus Hristos nu au niciun efect asupra mea. Faceți din Domnul Isus Mântuitorul vostru personal. Veniți la El așa cum sunteți, predați-vă Lui, prindeți făgăduințele Lui printr-o credință vie, și El va fi pentru voi tot ceea ce doriți. (…)

  Cei care își predau inimile lui Hristos vor găsi odihnă în dragostea Lui. Avem ca dovadă a măreției iubirii Lui suferințele și moartea Sa… Domnul Isus a îndurat o asemenea agonie… deoarece El a devenit înlocuitorul păcătosului și siguranța lui. El Însuși a suportat pedeapsa legii, pe care o meritau păcătoșii, pentru ca ei să poată avea… o altă șansă pentru a-și dovedi loialitatea față de Dumnezeu.

  Există doar două categorii în întreg universul – cei care cred în Domnul Hristos și a căror credință îi determină să păzească poruncile lui Dumnezeu și cei care nu cred în El și nu Îi sunt supuși. (…)

  Ai toate motivele să crezi că El te poate mântui și o va face. De ce? Pentru că ești fără greșeală? Nu, ci pentru că ești un păcătos, iar Domnul Isus a spus: „Nu am venit să chem la pocăință pe cei neprihăniți, ci pe cei păcătoși.” Această chemare îți este adresată și ție, iar când Satana îți spune că nu mai este speranță, spune-i că există speranță „fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea că a dat pe singurul Său Fiu pentru că oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică”.

  Mâna care a fost pironită pe cruce pentru tine este întinsă pentru a te salva. Crede că Domnul Isus va auzi mărturisirea ta, va primi cererile tale, îți va ierta păcatele și te va face membru al familiei regale. Ai nevoie de speranța pe care o dă Domnul Isus pentru a te susține în orice împrejurare.

  Cei care acceptă adevărul vor descoperi că dragostea lor pentru lucrurile pământești a dispărut. Ei văd slava de neîntrecut a lucrurilor cerești. (…) Ei se desprind de lucrurile pământești; ei își ațintesc ochii cu admirație asupra slavei nevăzute a lumii cerești. Ei sunt conștienți că încercările lor lucrează pentru ei o mult mai mare și veșnică greutate de slavă, și în comparație cu bogățiile pe care le au pentru a se bucura, ei le socotesc pe acestea doar ca pe niște întristări ușoare, de o clipă. – Review and Herald, 23 iunie 1896

  Domnul Isus vă iubește - 2019. Mâna care a fost pironită pe cruce pentru tine este întinsă pentru a te salva. Crede că Domnul Isus va auzi mărturisirea ta, va primi cererile tale, îți va ierta păcatele și te va face membru al familiei regale. Ai nevoie de speranța pe care o dă Domnul Isus pentru a te susține în orice împrejurare.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...