Singura sursă a Adevărului

  Eu sunt Pâinea vieții. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată și cine crede în Mine nu va înseta niciodată. (Ioan 6:35)

  Urmărește versiunea video aici.

  Există mulți în acest veac al lumii care acționează ca și când ar avea libertatea de a pune sub semnul întrebării cuvintele Celui Infinit, de a reconsidera rânduielile și legile Sale, aprobând, corectând, remodelând și anulând după buna lor plăcere. Nu suntem niciodată în siguranță dacă ne lăsăm călăuziți de păreri omenești, ci suntem în siguranță doar dacă ne lăsăm conduși de un „așa zice Domnul”. Nu putem încredința salvarea sufletelor noastre niciunui alt standard inferior deciziilor unui Judecător infailibil. Cei care fac din Dumnezeu călăuza lor și din Cuvântul Său sfătuitorul lor privesc la sursa de lumină a vieții. Cuvintele vii ale lui Dumnezeu le călăuzesc pașii pe cărări drepte. Cei care sunt conduși în acest fel nu îndrăznesc să judece Cuvântul lui Dumnezeu, ci sunt întotdeauna convinși că acest Cuvânt îi judecă pe ei. Ei își dobândesc credința și religia din Cuvântul viului Dumnezeu. Acesta constituie călăuza și sfătuitorul care îi îndrumă pe cale. Cuvântul este cu adevărat o candelă pentru picioarele lor și o lumină pe cărarea lor. Ei merg pe cale sub îndrumarea Tatălui luminii, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare. Cel care tronează cu îndurarea Sa asupra tuturor lucrărilor Sale face cărarea celor neprihăniți ca o lumină strălucitoare, a cărei strălucire merge mereu crescând până la miezul zilei. (…)

  Lumea piere din lipsa adevărului pur, nealterat. Domnul Hristos este adevărul. Cuvintele Sale constituie adevărul, și acestea au o valoare mult mai mare și o semnificație mult mai profundă decât ceea ce se vede la suprafață. Toate cuvintele Domnului Hristos au o valoare ce depășește modesta lor aparență. Mintea care este luminată de Duhul Sfânt va discerne valoarea acestor cuvinte. Va discerne nestematele prețioase ale adevărului chiar dacă acestea pot fi sub forma unei comori ascunse.

  Inima reprezintă citadela ființei și, atâta timp cât aceasta nu se află pe deplin de partea Domnului, vrăjmașul va câștiga continuu victoria asupra noastră prin ispitele sale subtile.

  Dacă viața este supusă controlului său, puterea adevărului este fără limite. Gândurile sunt aduse în supunere față de Domnul Isus Hristos. Din prisosul inimii ies la suprafață cuvintele potrivite. Scriindu-i lui Timotei, apostolul Pavel spune: „Dreptarul învățăturilor sănătoase pe care l-ai auzit de la mine ține-l cu credință și cu dragostea care este în Hristos Isus.” – Review and Herald, 29 martie 1906

  https://youtu.be/mRxtmjIGfDs

  Singura sursă a Adevărului - 2019. Dacă viața este supusă controlului său, puterea adevărului este fără limite. Gândurile sunt aduse în supunere față de Domnul Isus Hristos. Din prisosul inimii ies la suprafață cuvintele potrivite.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...