Spiritismul și sfârșitul său

  Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite și care se duc la împărații pământului întreg. (Apocalipsa 16:14)

  Urmărește ediția video aici.

  Puterea cea mare care însoțește spiritismul își are originea în marele conducător răzvrătit, Satana, prințul demonilor. Prin înșelăciunea sa, îngerii cei răi au fost în stare să apară în locul celor morți și, prin ipocrizia și minciuna lor, ei i-au condus pe oameni să comunice cu demonii. Cei care comunică cu așa-zisele spirite ale morților comunică de fapt cu cei care au o putere de corupere, o putere demoralizatoare asupra minții. Domnul Hristos a poruncit să nu comunicăm cu vrăjitori și cu aceia care au legături cu spiritele. (…)

  Ani de-a rândul, spiritismul a crescut în tărie și a câștigat popularitate prin faptul că a susținut un anumit fel de credință în Hristos și, în acest fel, mulți protestanți au ajuns foarte atașați de această taină a nelegiuirii. Nici nu este de mirare că sunt înșelați când ei acceptă continuu minciuna că, odată ce suflarea de viață părăsește trupul, aceasta se duce imediat ori în cer, ori în iad. Prin influența pe care această învățătură o are asupra lor se pregătește calea pentru lucrarea de amăgire a prințului puterilor văzduhului.

  Pe măsură ce Duhul lui Dumnezeu va fi retras de pe pământ, puterea lui Satana se va manifesta din ce în ce mai mult. Cunoștința pe care a dobândit-o când era în legătură cu Dumnezeu ca heruvim ocrotitor, el o folosește acum pentru a-și ține în supunere subiecții care au căzut dintr-o stare înaltă. El folosește tot ce stă în puterea minții sale pentru a-L reprezenta greșit pe Dumnezeu și pentru a instiga la rebeliune împotriva lui Isus Hristos, Comandantul cerurilor. În sinagoga lui, Satana aduce sub sceptrul său și în sfaturile sale pe acei agenți pe care îi poate folosi pentru a promova închinarea la el. Nu este ciudat să găsim un soi de rafinament și o manifestare a grandorii intelectuale în viețile și caracterele acelora care sunt inspirați de îngerii căzuți. Satana poate împărtăși chiar cunoștințe științifice și poate transmite oamenilor cunoștințe filozofice. El cunoaște bine istoria și este versat în ce privește înțelepciunea lumii. (…)

  Satana își va folosi agenții pentru a-și aduce la îndeplinire planurile diabolice de a-i înfrânge pe sfinții lui Dumnezeu… însă copiii lui Dumnezeu pot rămâne liniștiți în fața acestei manifestări a răului, convinși că, întrucât Hristos este viu și trăiește, și ei vor trăi. Confederația răului va fi distrusă în cele din urmă. – Signs of the Times, 28 mai 1894

  Spiritismul și sfârșitul său - 2019. Satana își va folosi agenții pentru a-și aduce la îndeplinire planurile diabolice de a-i înfrânge pe sfinții lui Dumnezeu, însă copiii lui Dumnezeu pot rămâne liniștiți în fața acestei manifestări a răului, convinși că, întrucât Hristos este viu și trăiește, și ei vor trăi. Confederația răului va fi distrusă în cele din urmă.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...