Chipul fiarei

  Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie și trăia. (Apocalipsa 13:14)

  Schimbarea Sabatului este un semn sau un însemn al autorității Bisericii Romei. Cei care, în deplină cunoștință față de cerințele poruncii a patra, aleg să păzească sabatul fals în locul celui adevărat, aduc în felul acesta omagiu acelei puteri prin care acest lucru este poruncit. (…)

  Există creștini adevărați în fiecare biserică, iar Biserica Romano-Catolică nu face excepție. Nimeni nu este condamnat dacă nu a avut lumină și dacă nu este conștient de obligația pe care o are față de porunca a patra. Însă când va intra în vigoare decretul care va impune păzirea sabatului contrafăcut, iar strigătul puternic al „celui de-al treilea înger” va avertiza lumea împotriva închinării la fiară și la chipul său, atunci se va trage clar linia între ce este fals și ce este autentic. Atunci cei care vor continua să calce Legea vor primi semnul fiarei.

  Ne apropiem cu pași repezi de acea perioadă. Când bisericile protestante se vor uni cu puterea seculară în susținerea unei religii false, pentru că, prin opoziție, înaintașii lor au îndurat cea mai cruntă persecuție, atunci sabatul papal va fi impus cu forța de autoritatea unită a bisericii și a statului. Va fi o apostazie națională care nu se va sfârși decât în ruină națională. (…)

  Prin compromisuri și concesiuni, protestanții s-au deschis și s-au supus papalității, oferindu-i o poziție avantajoasă de care înșiși papistașii sunt surprinși și nu îi înțeleg. Lumea protestantă trebuie trezită pentru a se împotrivi avansurilor acestui dușman atât de periculos al libertății civile și religioase.

  Când statul va impune decrete și va susține instituții ale bisericii, atunci America Protestantă va fi format un chip papalității. Atunci biserica cea adevărată va fi asaltată de persecuție așa cum a fost persecutat în vechime poporul lui Dumnezeu. Aproape fiecare secol ne furnizează dovezi a ceea ce poate face inima omului, stăpânită de furie și răutate, sub pretextul că Îi slujește lui Dumnezeu, protejând drepturile bisericii și ale statului. Bisericile protestante care au mers pe urmele pașilor Romei, prin faptul că au format alianțe cu puterile lumești, au manifestat o dorință similară de a restricționa libertatea de conștiință. Cât de mulți pastori care nu s-au conformat au suferit sub puterea bisericii Angliei! Persecuția urmează întotdeauna după o limitare a libertății religioase din partea guvernelor seculare. – Signs of the Times, 8 noiembrie 1899

  Chipul fiarei - 2019. Schimbarea Sabatului este un semn sau un însemn al autorității Bisericii Romei. Cei care, în deplină cunoștință față de cerințele poruncii a patra, aleg să păzească sabatul fals în locul celui adevărat, aduc în felul acesta omagiu acelei puteri prin care acest lucru este poruncit.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Strângeţi-vă comori în cer!

  Te rog, dragă părinte, să nu lași nimic și pe nimeni să te abată de la misiunea vieții tale! Copleșit uneori de propria-mi neputință și de propriile eșecuri și limitări, aleg astăzi, Părinte, să-mi pun încrederea mea în credincioșia Ta, știind că atunci se vor petrece lucruri cu adevărat frumoase în căminul meu. PROVOCARE: Studiază astăzi împreună cu copiii sau nepoții tăi, dacă este posibil, studiile lor de Școala de Sabat!

  Formează-i pe copii pentru cer!

  Doamne, ajută-ne să lucrăm pentru copiii noștri și să facem o prioritate din convertirea lor! PROVOCARE: Ce programe se organizează în biserica ta pentru copii și tineri? Gândește-te cum i-ai putea susține și oferă-ți ajutorul!

  Oferă-le timp copiilor! Vei învăţa cea mai preţioasă lecţie

  Doamne, fă-mă dispus să învăț de la copiii mei ce înseamnă în mod autentic smerenia! PROVOCARE: Lasă deoparte telefonul și petrece timp cu copilul tău!

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...