Schimbare în îmbrăcăminte

  Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur curățit prin foc ca să te îmbogățești și haine albe ca să te îmbraci cu ele. (Apocalipsa 3:18)

  Domnul Isus a trimis o solie cât se poate de solemnă bisericii din Laodiceea… În sfatul către Martorul credincios, El prezintă înaintea poporului Său necesitatea de a fi îmbrăcați în hainele albe ale neprihănirii Sale. Fiecare invitat la ospățul nunții Mielului va fi îmbrăcat cu această haină imaculată. Însă Satana face tot ce poate ca aceia care au fost păcătoși să nu poarte această haină nepătată și caută să obțină puteri nelimitate asupra lor. Disputa pentru cei care au fost cumpărați prin sângele lui Hristos este descrisă de profet. El spune: „El mi-a arătat pe marele-preot Iosua stând în picioare înaintea Îngerului Domnului și pe Satana stând la dreapta lui ca să-l pârască. Domnul a zis lui Satana: «Domnul să te mustre, Satano! Domnul să te mustre, El, care a ales Ierusalimul! Nu este el, Iosua, un tăciune scos din foc?»”

  Iosua îi reprezintă pe aceia care înalță, în pocăință, rugăciuni fierbinți la tronul harului, iar Satana stă acolo ca adversar al lor ca să-i acuze în fața lui Hristos. Profetul continuă: „Dar Iosua era îmbrăcat cu haine murdare, și totuși stătea în picioare înaintea Îngerului. Iar Îngerul, luând cuvântul, a zis celor care erau înaintea Lui: «Dezbrăcați-l de hainele murdare de pe el.» Apoi a zis lui Iosua: «Iată că îndepărtez de la tine nelegiuirea și te îmbrac cu haine de sărbătoare…»”

  Haina de nuntă este neprihănirea Domnului Hristos și reprezintă caracterul acelora care vor fi acceptați ca oaspeți la nunta Mielului. Cei care au călcat Legea, care au comis păcate, nu pot găsi calități mântuitoare în Lege, care îi condamnă, însă Domnul Hristos a devenit purtătorul de păcate al întregii lumi.

  Cei care Îl primesc pe Domnul Hristos ca Mântuitor al lor personal Îi predau Lui voința lor și acceptă voia și calea Lui. Ei aruncă păcatele lor asupra Lui și primesc și se bucură de neprihănirea atribuită a lui Hristos. Ei știu ce înseamnă să fii îmbrăcat în haine albe… „Cel care crede în Fiul are viață veșnică.” – Youth’s Instructor, 21 octombrie 1897

  Schimbare în îmbrăcăminte - 2019. Cei care Îl primesc pe Domnul Hristos ca Mântuitor al lor personal Îi predau Lui voința lor și acceptă voia și calea Lui. Ei aruncă păcatele lor asupra Lui și primesc și se bucură de neprihănirea atribuită a lui Hristos. Ei știu ce înseamnă să fii îmbrăcat în haine albe.
  Ellen White
  Comuniunea cu Dumnezeu încurajează gândurile bune, aspiraţiile nobile, percepţia clară a adevărului şi planuri de acţiune măreţe. Cei care îşi leagă astfel sufletul de Dumnezeu, sunt recunoscuţi de El ca fii şi fiice ale Sale. Ei se ridică mereu mai sus şi tot mai sus, dobândind o perspectivă clară asupra lui Dumnezeu şi asupra veşniciei, până când Domnul face din ei canale de lumină şi de înţelepciune pentru lume.

  Din aceeași categorie

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Strângeţi-vă comori în cer!

  Te rog, dragă părinte, să nu lași nimic și pe nimeni să te abată de la misiunea vieții tale! Copleșit uneori de propria-mi neputință și de propriile eșecuri și limitări, aleg astăzi, Părinte, să-mi pun încrederea mea în credincioșia Ta, știind că atunci se vor petrece lucruri cu adevărat frumoase în căminul meu. PROVOCARE: Studiază astăzi împreună cu copiii sau nepoții tăi, dacă este posibil, studiile lor de Școala de Sabat!

  Formează-i pe copii pentru cer!

  Doamne, ajută-ne să lucrăm pentru copiii noștri și să facem o prioritate din convertirea lor! PROVOCARE: Ce programe se organizează în biserica ta pentru copii și tineri? Gândește-te cum i-ai putea susține și oferă-ți ajutorul!

  Oferă-le timp copiilor! Vei învăţa cea mai preţioasă lecţie

  Doamne, fă-mă dispus să învăț de la copiii mei ce înseamnă în mod autentic smerenia! PROVOCARE: Lasă deoparte telefonul și petrece timp cu copilul tău!

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...