BARIERE DE NETRECUT?

Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile.
Matei 28:19

Ascultă ediția audio aici.

Avem o misiune specială și te întrebi cum este posibil acum, când necredința prezisă deja bântuie? Dumnezeu a prevăzut greutatea vremilor prezente și a oferit mijlocul necesar depășirii barierelor.

Era duminică după-amiază, când sosea noua serie de pacienți. Un domn care venea pentru prima dată în centru nostru de sănătate mi-a spus că are o solicitare specială:

– Sunt ateu și vă rog să-mi fie respectate convingerile.

L-am asigurat că oricum le respectam. A doua zi, înainte de a începe terapia, Radu, colegul nostru, a îngenuncheat pe gresie și i-a spus:

– Stimate domn, vreau să mă rog pentru sănătatea dumneavoastră!

Puțin derutat, i-a răspuns:

– Fă tu acolo ce vrei, dar eu nu cred în asta!

Peste doar trei zile, în sala de seminare, după ce medicul își terminase de vreo 30 de minute prezentarea de seară,15-20 de oameni cântau „Îmi predau întreaga viață”. Și ce să vezi? Dirija… ateul.

Înainte de trimitere, Isus ne-a lăsat metoda: „Umbla din loc în loc, făcea bine și vindeca” (Faptele 10:38).

Învață și aplică astăzi în viață lumina divină pentru acest timp!

Caută acum cărțile Divina vindecare, Dietă și hrană, Lucrarea misionară medicală în bibliotecă sau, dacă nu le ai, pe site-ul viatasisanatate.ro! Împărtășește apoi aceste binecuvântări semenilor, și lucrul acesta va aduce sănătate, mari ocazii misionare și multă bucurie!

 

autor: Constantin Iosub

Armoniile vieții sănătoase
Armoniile vieții sănătoase
Sănătatea noastră este un dar de care suntem responsabili. Este un privilegiu, dar este și o luptă pe care trebuie să o dăm în fiecare zi cu acele obiceiuri care nu ne îngăduie să ne bucurăm de viața fericită pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru noi. Dacă vrei cu adevărat să fii sănătos, te așteptăm alături de noi în această călătorie de 366 de zile! Ne dorim ca, la final, viața ta să fie la fel de fericită cum a fost a paraliticului de la Betesda!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor