ISUS VINE CURÂND! DE ACEEA ȘI VOI FIȚI GATA!

El le-a mai zis: „Adevărat vă spun că sunt unii dintre cei ce stau aici care nu vor muri până nu vor vedea Împărăția lui Dumnezeu venind cu putere.”
Marcu 9:1

Ascultă ediția audio aici.

Foarte multă lume este alarmată de ceea ce se întâmplă pe planeta noastră… și pe drept cuvânt. Oare de unde am putea ști că Domnul Hristos este gata să revină așa cum a promis? Există semne care să prevestească finalul istoriei zbuciumate a acestui pământ?

Domnul Isus a făgăduit că Se va întoarce ca să-i ia pe cei credincioși cu Sine.

Capitolul 24 din Matei (dar și altele) vorbește despre semnele revenirii Sale. Profețiile biblice se întind de-a lungul istoriei. Ultimul reper în timp este anul 1844, când se încheie cea mai lungă profeție. De la această dată, Biblia numește timpul pe care îl trăim timpul sfârșitului. Domnul Isus putea reveni oricând de atunci și până acum. Revenirea Lui este iminentă.

Biblia nu spune momentul exact când va reveni (data), ci arată care sunt evenimentele premergătoare revenirii. Cărțile Daniel și Apocalipsa arată cu claritate ce se va întâmpla. Doriți să știți viitorul lumii? Studiați Apocalipsa! Studiați Biblia!

În primul rând pentru că Biblia nu fixează date. În Matei 24:36, citim: „Despre ziua aceea și despre ceasul acela, nu știe nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.”

Domnul Isus va veni înconjurat de îngeri sfinți, cu mare slavă. Poate unii dintre noi nu vor gusta moartea și vor fi în viață la venirea Lui, de aceea trebuie să fim gata în orice moment.

Oamenii nu se vor mai înțelege, nu se vor mai respecta și iubi unii pe alții. Răutatea, spiritul de nemulțumire, avariția, mândria și îngâmfarea, iubirea de bani, lipsa evlaviei, bârfa, obrăznicia și multe altele vor caracteriza timpul sfârșitului. Dar copiii lui Dumnezeu vor rămâne statornici principiilor, în ciuda acestor lucruri rele care se vor întâmpla în jurul lor. O mare încercare este gata să vină peste pământ. Numai cei care se vor încrede în Dumnezeu și vor cunoaște și vor trăi Biblia vor putea rezista.

Să ne ajute Dumnezeu să rămânem tari în credință în acele zile care vor veni!

 

autor: Mariana Viașu

Armoniile vieții sănătoase
Armoniile vieții sănătoase
Sănătatea noastră este un dar de care suntem responsabili. Este un privilegiu, dar este și o luptă pe care trebuie să o dăm în fiecare zi cu acele obiceiuri care nu ne îngăduie să ne bucurăm de viața fericită pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru noi. Dacă vrei cu adevărat să fii sănătos, te așteptăm alături de noi în această călătorie de 366 de zile! Ne dorim ca, la final, viața ta să fie la fel de fericită cum a fost a paraliticului de la Betesda!

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent