Sagrada Familia

Sunt încredințat că Acela care a început în voi această bună lucrare, o va isprăvi pînă în ziua lui Isus Hristos. Filipeni 1:6

Orice turist care a vizitat frumosul oraș spaniol Barcelona a fost cu siguranță impresionat de o clădire foarte renumită: Bazilica Sagrada Familia (Biserica Familia Sfântă).

Chiar dacă a fost ridicată în anul 1882, această minunată construcție al cărei architect a fost celebrul Antonio Gaudi nu a fost încă terminată! Sunt mai multe motivele însă două dintre ele sunt proeminente. Această biserică imensă a fost construită exclusiv din donații. Arhitectul, care și-a petrecut ultimii 15 ani din viață pe șantierul acestei clădiri nu a dorit să împovăreze statul spaniol sau biserica catolică. El a fost sigur că valoarea clădiri va crește dacă vor contribui cât mai mulți oameni. Apoi, când a fost întrebat despre momentul finalizării lucrării Gaudi a răspuns prin acea frază celebră: “Clientul meu nu se grăbește!”

Poate că ești tentat să crezi că tu crești greu, că dezvoltarea ta durează prea mult.

Dumnezeul nostru nu se grăbește! Doar vrea ca din tine să rezulte ceva trainic, ceva maiestuos. Și asta nu se întâmplă niciodată repede.

Lasă-l și azi pe Isus să mai pună o “cărămidă” la construcția ta!

Mihai Brașov, Pastor Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video