A kiadói szolgálat igazgatása

„És népek jönnek világosságodhoz, és királyok a néked feltámadt fényességhez.” (Ésa 60:3)

Kiadóhivatalaink azért épültek, hogy az Úr munkáját végezzék, mennyei világosságot küldjenek a világ minden részébe és drága lelkeket vezessenek a nyájhoz. A kiadóhivatalok irodája legyen olyan missziós bázis, mely a Mester munkáját végzi a lelkek megtéréséért. Számot kell majd adniuk arról, hogyan dolgoztak, vigyáztak és imádkoztak. Ebben az évben próbáljátok ki az orvosságot, melyet az Úr felírt a gonosz ellen. Minden ember végezze el, amit az Úr vár tőle, és nézzen Jézusra, aki minden léleknek tulajdonosa.

Minden munkás, aki ebben a hivatalban dolgozik, emlékezik arra, hogy Isten elkötelezett keresztény munkásoknak hívta el őket, akik látványosságai a világnak, angyaloknak és embereknek. A kicsiny irodákban gyűljenek össze este vagy kora reggel, hogy tanulmányozzák a Bibliát önmaguk számára. Legyen egy időszak, melyet imával töltenek el, hogy megerősödjenek, világosságot kapjanak és megszentelődhessenek a Szentlélek által. Krisztus azt szeretné, ha mindenki, aki a kiadói szolgálat bármely területén dolgozik, szívvel-lélekkel végezné ezt a munkát. Ha ezt teszitek, sok áldást fog rátok árasztani Ő, aki egész életét a szolgálatnak szentelte és saját élete árán mentett meg titeket.

Szükségetek van a Szentlélek erejére, mert különben nem győzhettek. Micsoda tapasztalatokat kellene megosztanotok a munkatársaitokkal kialakított szeretetközösségben, amikor Isten áldását kéritek ezekben az értékes órákban! Mindenki egyszerű szavakkal foglalja össze tapasztalatát. Ez több biztatást és örömet ad szíveteknek, mint az összes kellemes énekszolgálat, melyet a szent helyen előadnak. Bár belépne szívetekbe Krisztus!

Minden hívő munkája támadó jellegű. Nap mint nap hadat kell viselnie. Krisztus azt mondja a hivatal vezetőinek és munkásainak: „Ti vagytok az én tanúim.” (Ésa 43:10) Gondolkodjatok, beszéljetek erről és éljetek eszerint! A menny nagyon közel van. Nyissátok ki az ajtót a menny felé és csukjátok be a föld felé! Isten hívja a hivatal minden részlegének dolgozóit. Meghalljátok szavát, és kinyitjátok szívetek ajtaját Jézusnak? Szeretitek Őt, aki életét adta értetek? (Manuscript Releases, 12. kötet, 46-47. oldal)

Ellen G. White

Ellen White
Ellen White
Az Istennel való közösség elősegíti a jó gondolatokat, a nemes törekvéseket, az igazság tiszta megértését és magasztos tervek készítését. Azokat akik ilyen formán lelküket Istenhez kötik, Ő elismeri fiainak és lányainak. Ök, folytonosan, feljebb és feljebb emelkednek, Istent és az örökkévaló dolgodat világosabban látják, addig, amíg Isten őket is a világosság és a bölcsesség csatornájává tudja váltóztatni a világ számára.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video