A könyvek áltai is munkálkodik

„És hallám az Úrnak szavát, aki ezt mondja vala: Kit küldjek el és ki megyen el nékünk? Én pedig mondék: Ímhol vagyok én, küldj el engemet!” (Ésa 6:8)

Imádkozzatok és dolgozzatok! Több lelket nyertek meg keresztényi, alázatos imáitokkal, mint sok beszéddel, melyet nem kísér ima. Ha alázatosan dolgoznak a könyvevangélisták, akkor az Úr együtt fog velük működni. A Szentlélek fogja ihletni elméjüket, csakúgy mint azok elméjét, akik hallgatják az Isten Igéjét prédikáló megbízott lelkészek szavait. Az Úr angyalai ugyanígy fognak szolgálni annak az embernek is, aki a könyvterjesztésnek szenteli életét, hogy megtanítsa az embereket az igazságra.

Férfiak és nők akkor fognak eredményesen dolgozni ezen a területen, ha érzik szívükben, hogy az Úr munkáját végzik, amikor az embereknek szolgálnak, akik addig nem ismerték az igazságot. A fő- és mellékutakon hirdetik a figyelmeztető üzenetet, hogy felkészítsék az embereket az Úr nagy napjára, mely már nemsokára beköszönt a földre. Nincs vesztegetni való időnk. Támogatnunk kell ezt a munkát. Ki megy el most kiadványainkkal? Olvassuk el Ésaiás 6. fejezetét és vigyük haza szívükben annak üzenetét!

„Akkor mondék: Jaj nékem, elvesztem, mivel tisztátalan ajkú vagyok és tisztátalan ajkú nép közt lakom: hisz a királyt, a seregeknek Urát láták szemeim! És hozzám repült egy a szeráfok közül, és kezében eleven szén vala, amelyet fogóval vett volt az oltárról; és illeté számat azzal, és mondá: Ímé ez illeté ajkaidat, és hamisságod eltávozott, és bűnöd elfedeztetett. És hallám az Úrnak szavát, aki ezt mondja vala: Kit küldjek el és ki megyen el nékünk? Én pedig mondék: Ímhol vagyok én, küldj el engemet!” (Ésa 6:5-8)

Ez a jelenet újra és újra meg fog ismétlődni, ha a könyvevangélisták szorosan Krisztus oldalán haladnak, ha magukra veszik az ő igáját és naponta megtanulják tőle, hogyan vigyék el a béke és vigasztalás üzenetét a bánatos, csalódott, szomorú és megtört szívű embereknek. Krisztus, a nagy tanító felruházza őket Lelkével és felkészíti őket arra, hogy jó és fontos munkájukat elvégezzék. (Bible Echo, 1899. szeptember 18.)

Ellen G. White

Ellen White
Ellen White
Az Istennel való közösség elősegíti a jó gondolatokat, a nemes törekvéseket, az igazság tiszta megértését és magasztos tervek készítését. Azokat akik ilyen formán lelküket Istenhez kötik, Ő elismeri fiainak és lányainak. Ök, folytonosan, feljebb és feljebb emelkednek, Istent és az örökkévaló dolgodat világosabban látják, addig, amíg Isten őket is a világosság és a bölcsesség csatornájává tudja váltóztatni a világ számára.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video