Jézus megosztja velünk erejét

„Mikor kiáltottam, meghallgattál, felbátorítottál engem, lelkemben erő támadt.” (Zsolt. 138:3)


 
„Jézus, mint ember, addig könyörgött Isten trónja előtt, míg emberi mivoltát mennyei légkör vette körül, amely összekapcsolta az emberit az istenivel. Istentől nyert életet, melyet az embereknek adományozott.

Olyan komolyan és aggódva könyörögj, mintha földi életed forogna kockán! Maradj Isten színe előtt, míg csak kimondhatatlan vágyak nem kelnek benned az üdvösség után és a bűnbocsánat édes bizonyosságát nem érzed!” (Üzenet az ifjúságnak, 74, 191–192. l.)

„Mindazok, akik Istennek szentelik egész valójukat, állandóan megkapják a Lélek újabb és újabb testi és lelki ajándékát. Kimeríthetetlen mennyei készletek állnak a rendelkezésükre.

Krisztus nekik adja saját Lelke leheletét és életet az ő életéből. Isten kegyelme megnöveli és megsokszorozza tehetségüket… Emberi gyengeségükben is képesek lesznek megcselekedni a Mindenható elgondolásait.” (Jézus élete, Menjetek el és tanítsatok minden népet! c. fejezetből)

2 comentarii
  1. Voicu Adriana spune

    Buna seara! Mi-ar fi placut sau mi-as dori ca si devotionalul Ellen White sa fie in romana . Va multumesc!

    1. devotional spune

      Un devoțional semnat de Ellen White a fost publicat anul trecut. Dacă doriți să-l recitiți, îl puteți găsi în Arhivă.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Jézus megosztja velünk erejét - Magyar nyelven. „Mikor kiáltottam, meghallgattál, felbátorítottál engem, lelkemben erő támadt.” (Zsolt. 138:3) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.