Tervezz és gondolkodj nemesen!

„De a nemes nemes dolgokat tervel, és a nemes dolgokban meg is marad.” (Ésa. 32:8)

De același autor

Krisztus az alap!


 
„Ellenségeinek azért nem sikerült a hatalmukba keríteniük Nehémiást, mert egészen Isten munkájára szentelődött és teljesen reá támaszkodott. A tétlen, tunya ember könnyen enged a kísértésnek. Azonban kevéssé tudja megvetni lábát a gonosz annak életében, akinek nemes céljai, teljes elmélyülést igénylő szándékai vannak. Aki állandóan előre megy, annak hite nem csökken, mert tudja, hogy odafent, idelent és mindenütt megvalósítja a végtelen Szeretet minden áldott szándékát, Isten hűséges szolgái olyan eltökéltséggel munkálkodnak, ami nem vallhat kudarcot, mert töretlenül kapaszkodnak a kegyelem trónjába. Isten mennyei segítséget nyújt minden olyan válságban, amellyel nem lehet megbirkózni emberi erővel.

Szentlelke által segít minden szorultságunkban, fokozza reménységünket és bizalmunkat, megvilágosítja értelmünket és megtisztítja szívünket. Alkalmat és utat kínál a szolgálatra. Népe nagyszerű dolgokat fog látni, ha fi gyel gondviselése jeleire, és kész együttműködni vele.” (Próféták és királyok, 409. l.)

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Tervezz és gondolkodj nemesen! - Magyar nyelven. „De a nemes nemes dolgokat tervel, és a nemes dolgokban meg is marad.” (Ésa. 32:8) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.