Articolul precedentMai încearcă odată!
  Articolul următorRugăciunea bunicii

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága lettünk a világnak, úgy angyaloknak, mint embereknek.” (1Kor 4,9)

  „Színház a világ, lakosai a színészek. Most készülnek eljátszani szerepüket az utolsó nagy drámában. Nincs egység az emberek óriási tömegei körében. Csak azért fognak össze, hogy elérjék önző céljaikat. Isten szemmel tartja a Földet, s meg fogja valósítani lázadó alattvalóival kapcsolatos szándékát. Nem adta át a világot az emberek kénye-kedvére, még ha kis ideig el is tűri, hogy zűrzavar uralkodjon. A sötétség hatalma szervezkedik, hogy megrendezze a dráma utolsó nagy jeleneteit. Sátán személyesen játssza majd el Krisztus visszatértét, és közreműködésével sok lesz a gonosz csábítás, azok vesztére, akik titkos társulatokká szervezik magukat. Akik utat engednek a szervezkedés szenvedélyének, azok az ellenség tervei szerint dolgoznak, s ennek következményei nem háríthatók el. A törvénytiprás már majdnem betöltötte a mértéket. Káosz uralja a világot, és rövidesen óriási rémület tör az emberekre. Nagyon közel van a vég. Nekünk, akik ismerjük az igazságot, fel kell készülnünk arra, ami rövidesen elsöprő meglepetésként éri a világot. Mért alszunk? Mekkora változást vinne véghez a tanuló és dolgozó fiatal férfiakban és nőkben – akik nem állnak még készen az Úr eljövetelére, nem alkalmasak arra, hogy az Úr családjának tagjaivá legyenek –, ha felismernék az idők jeleit! Az Úr Jézus önmegtagadó munkásokat hív, hogy kövessék lábnyomát, járjanak Vele, fáradozzanak érte, vegyék fel keresztjüket, és kövessék, ahová vezeti őket. Sokan megelégednek azzal, ha jelentéktelen szolgálatot nyújtanak az Úrnak. Kereszténységük erőtlen. Krisztus odaadta magát a bűnösökért. Milyen aggodalomnak kellene eltölteni minket, amikor bűneikben pusztulni látjuk az embereket. Az Úr végtelen áron vette meg őket, Isten Fiának halála – ez értékük mértéke. Nap mint nap emberek döntenek, hogy az örök élet lesz-e a sorsuk, vagy az örök halál.” (Bizonyságtételek VIII., 27–29. o.)

  Kövessük Krisztust! - Magyar nyelven. „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága lettünk a világnak, úgy angyaloknak, mint embereknek.” (1Kor 4,9)
  Ellen White
  A "Maranatha" áhítatos könyv 1976-ben jelent meg először a White Estate gondozásában, majd 2005-ben érte el a magyar olvasóközösséget Egervári Dezső fordításában. A könyv Ellen G. White ihletett írásaiból válógatva, a Krisztus viszajövetele utáni hő vágyat mutatja be, hasznos tanácsokkal és figyelmeztetésekkel összekötve.

  Din aceeași categorie

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...

  Publicate astăzi

  Parola din minimum șase caractere

  Recomandarea lui Dumnezeu este următoarea: „Intră în cămăruța ta, închide ușa după tine; să nu știe stânga ce face dreapta.” Este practic sfatul Lui pentru a depune dosarul secretelor noastre în mâna Lui, iar El promite că nu va permite niciunui hacker să aibă acces la viața noastră.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  A da sau a nu da

  Isus ne propune să vindem totul şi să îi ajutăm pe cei în nevoie. Avem o mulţime de lucruri de care nu avem nevoie. Haideţi să risipim în acelaşi timp şi egoismul din inima noastră şi să le dăm aceste lucruri celor care au nevoie de ele!

  Noi, ei, El

  Doamne, îmi dau seama astăzi că e imposibil să cresc în izolare și că, dacă aleg să stau locului, mă lipsesc singur de binecuvântare. Fă-mă o parte a trupului Tău! PROVOCARE: Vorbește cu pastorul tău despre cum te-ai putea implica mai bine în activitățile bisericii tale!

  A nyomorúságos idő

  „Ezek után láttam négy angyalt állni a földnek négy szegletén, a föld négy szelét tartva,...