Articolul precedentEști unic!
  Articolul următorVis de copil

  Isten gyermekeinek boldogsága

  „Boldog ember az, aki a kísértésben kitart; mert minekutána megpróbáltatott, elveszi az életnek koronáját, amit az Úr ígért az Őt szeretőknek.” (Jak 1,12)

  „Láttam, hogy nagyon sok angyal dicsőséges koronákat hoz a városból, koronát minden szentnek, rajta a nevével. Amint Jézus elkérte a koronákat, az angyalok átadták Neki, és a szeretett Jézus saját kezével helyezte a koronákat a szentek fejére. Ugyanígy hozták el az angyalok a hárfákat is, és Jézus azokat is a szenteknek adta. Az angyalok vezetésével minden hang hálás, boldog dicséretben csendült fel, és minden kéz rátermetten játszott a hárfák húrjain, gazdag és tökéletes dallamot… A városban minden szemet gyönyörködtető volt. Jézus megváltott szentjeire nézett, arcuk ragyogott a dicsőségtől. A Megváltó így szólt hozzájuk: »Látom lelkem szenvedésének gyümölcsét, és elégedett vagyok. Ez a mérhetetlen dicsőség örökké a tiétek. Szomorúságotok véget ért. Nem lesz többé halál, sem gyász, sem kiáltás, és nem lesz több fájdalom sem…« Majd láttam, amint Jézus az élet fájához vezette népét… Az élet fájának csodálatos gyümölcséből a szentek szabadon vehettek. A városban volt a dicsőséges királyi szék, amelyből az élet vizének kristálytiszta folyója áradt, s partján gyümölcsöt termő, gyönyörű fák voltak, és az élet fája… 

  A nyelv túl erőtlen, hogy megkísérelje a menny leírását. Amint elvonult előttem a tündöklő fény és dicsőség, letettem a tollat és felkiáltottam: »Ó, micsoda szeretet! Milyen csodálatra méltó szeretet! A legemelkedettebb nyelv sem képes leírni a menny dicsőségét és az Üdvözítő szeretetének egyedülálló mélységeit.«” (The Story of Redemption [A megváltás története], 413–414. o.)

  Ellen White
  A "Maranatha" áhítatos könyv 1976-ben jelent meg először a White Estate gondozásában, majd 2005-ben érte el a magyar olvasóközösséget Egervári Dezső fordításában. A könyv Ellen G. White ihletett írásaiból válógatva, a Krisztus viszajövetele utáni hő vágyat mutatja be, hasznos tanácsokkal és figyelmeztetésekkel összekötve.

  Din aceeași categorie

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  A menyegzői ruha

  „És adatott annak, hogy felöltözzék tiszta és ragyogó fehér gyolcsba; mert a fehér gyolcs a...

  Isten kegyelme által

  „Megigazulván ingyen az ő kegyelméből a Krisztus Jézusban való váltság által.” (Róm 3 :24)Krisztus számos...

  A Mennybe jutás feltétele

  „Felele Jézus, és monda néki: Bizony, bizony, mondom néked: ha valaki újonnan nem születik, nem...

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....