Isten kormányzatának képviselői

„Azért, szeretett testvéreim, legyetek eltökéltek, rendíthetetlenek, mindenkor buzgólkodva az Úr dolgában, hiszen tudjátok, hogy munkátok nem hiábavaló az Úrban.” (1Kor 15:58)

Krisztus egyháza tiszta, szeplőtlen és megszentelt kell legyen az Isten előtt. Tagjai úgy állnak a világ elé, mint a mennyei kormányzat képviselői. Addig munkálkodnak, amíg az idő engedi az irgalom vállalkozásában.

Isten arra vágyik, hogy mindenki, aki hisz az Ő igéjének igazságában, tegye azt ismertté. Állhatatos hűségüknek gazdag lesz a jutalma. „Az ország és a hatalom és az egész ég alatt lévő országok nagysága átadatik a Magasságos szentjei népének.”

Ne fáradjunk bele a jó cselekvésébe. Adjuk át szívünket teljesen a nagy Orvos Misszionárius szava tanításainak. Az üzenetben való saját hitünk szerint komoly buzgóságunk és erőnk a Jézus Krisztus ismeretének előmozdításában nyilvánul meg. Isten munkatársai kell legyünk, mindig az Úr munkájában buzgólkodván.

Életünk minden napján új kötelességekkel nézünk szembe. Kötelességünk vége az új kezdete. Életünket a Mesterért végzett ünnepélyes szolgálatban kell eltölteni. Az Úr szolgái vagyunk. Krisztus egyházának tagjai egy életen át tartó szolgálat, a mi nagy Példaképünk iránti teljes engedelmesség példái kell legyenek. Mindennapi munkánk néhány képességünk szerint lesz kijelölve. Imádságos, éber szolgálatban az isteni hasonlóság tökéletes jellemei leszünk, amellyel Istennek akarunk tetszeni, és alkalmassá válni, hogy belépjünk a mi Megváltónk, Urunk Jézus Krisztus örök országába. (Manuscript 57, 1907.)

Az Úr arra vár, hogy népe által kegyelme és hatalma megnyilvánuljon… Egyénileg Krisztussal kell járnunk, Vele kell beszélgetnünk; akkor Krisztus evangéliumának megszentelt befolyása teljes drága mivoltában jelenik meg a mi életünkben. (Testimonies for the Church 6:253.)

Ellen White
Ellen White
A “Sons and Daughters of God” napi áhítatos könyv idézeteit Ellen G. White tapasztalatokban gazdag életéből és az isteni kinyilatkoztatások által megvilágosított szívének gondolatokból gyűjtöttük össze. Számára minden keresztény Isten fia vagy leánya, akik előtt korlátlan lehetőségek tárulnak fel, és Isten angyalai kísérik, hogy őrizzék és vezessék őket. Fáradhatatlan és ihletett írói tollából folyamatosan áradtak a bátorító, tanácsadó, oktató és felvilágosító üzenetek, ezekből továbbítunk néhányat.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor