Isten tanúi vagyunk

„Ti vagytok a tanúim, mondja az ÚR…” (Ézs 43:10)

„Ti az én tanúim vagytok – szól az Úr”. Hála Istennek, hogy abban a kiváltságban van részünk, hogy tanúiul hívott el az Úr. Ha tanúk vagyunk, Krisztusról kell beszélnünk, fel kell magasztalnunk Őt társaink között. Amikor látjuk, hogy bármelyik társunknál a vallásos buzgalom és lelkesedés kezd kihűlni, segítenünk és bátorítanunk kell az ilyet, imádkozni kell vele és érte, hogy igazi tanúságtevője legyen az Úrnak….

Az Úr eszközei kell legyetek, akiken keresztül Isten szól a lélekhez. Drága dolgokra emlékeztet titeket és Jézus szeretetétől túláradó szívvel fogjátok szólni az életbevágóan fontos és értékes szavakat. Egyszerűséged és őszinteséged lesz a legnagyszerűbb ékesszólás, és szavaidat feljegyzik a mennyei könyvekben, mint odaillő szavakat, melyek olyanok, mint aranyalma ezüst tányéron. Isten a mennyei befolyás gyógyító áradatává teszi őket, felkeltve a meggyőződést és a vágyat, és Jézus hozzáteszi közbenjárását imáitokhoz, és felkínálja a bűnösnek a Szentlélek ajándékát, és kiárasztja lelkére. És öröm lesz a mennyei angyalok színe előtt egy bűnös ember megtérésén. (The Youth’s Instructor, May 4, 1893.)

Minden munka felett – az üzleti vállalkozás és a többi felett, ami elvonja és lefoglalja a lélek energiáit, a lelkek megmentésének a munkája, akikért Jézus meghalt. Tegyük ezt életünk legfőbb és legfontosabb munkájává. Tegyük ezt különleges életművünké. Működjetek együtt Krisztussal e nagyszerű és nemes munkában és legyetek otthoni és idegen földi missziómunkások. Legyetek készek és készségesek munkálkodni otthon vagy messzi távoli vidékeken a lelkek megmentéséért…. Ók bárcsak fiatalom és öregek egyaránt igazán, és alaposan megtérnének az Úrhoz, és felvállalnák kötelességeiket, ami ott van a közelükben, és munkálkodnának, amíg alkalmuk van rá, és Isten munkatársaivá válnának. Bárcsak bekövetkezne ez és hangok sokasága hirdetné hangos szóval Annak dicséretét, Aki a sötétségből az Ő csodálatos világosságára hívta ki őket. (The Youth’s Instructor, May 4, 1893.)

Ellen White
Ellen White
A “Sons and Daughters of God” napi áhítatos könyv idézeteit Ellen G. White tapasztalatokban gazdag életéből és az isteni kinyilatkoztatások által megvilágosított szívének gondolatokból gyűjtöttük össze. Számára minden keresztény Isten fia vagy leánya, akik előtt korlátlan lehetőségek tárulnak fel, és Isten angyalai kísérik, hogy őrizzék és vezessék őket. Fáradhatatlan és ihletett írói tollából folyamatosan áradtak a bátorító, tanácsadó, oktató és felvilágosító üzenetek, ezekből továbbítunk néhányat.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor