Articolul precedentÎntâlniri preţioase
  Articolul următorEgoismul, rădăcina păcatului

  Gândul de dimineață – 03.11.2016 – solascriptura.ro

  „Un lucru cer de la Domnul şi-l doresc fierbinte: aş vrea să locuiesc toată viaţa mea în Casa Domnului, ca să privesc frumuseţea Domnului.” – Psalmul 27:4
  Puţini oameni ştiu că există în lume locuri unde, din anumite motive, oamenii sunt plătiţi să sălăşluiască. În aceste locuri există o criză a numărului de locuitori şi se încearcă atragerea lor cu bani.

  „Parisul Vestului” – Detroit, Michigan (SUA), a ajuns astăzi un oraş-fantomă, fiind departe de gloria de altădată. Programul iniţiat de primărie propune suma de 2.500 de dolari muncitorilor din oraşele învecinate, dispuşi să-şi mute locul de muncă în fosta „capitală a automobilelor americane”.

  Alaska este poate cel mai bun exemplu de stat care oferă bani locuitorilor. Încă din 1976, Alaska şi-a plătit rezidenţii cu fonduri din rezerva monetară Permanent Fund Reserve. Singura condiţie este ca rezidenţii să nu se mute de acolo timp de cel puţin un an.

  Provincia Saskatchewan (Canada) oferă posibilitatea celor care au încheiat recent conturile cu şcoala să se mute în zonă pentru a-şi începe o nouă şi fructuoasă carieră. Cei care sunt dispuşi să populeze terenul din Saskatchewan ar urma să primească 20.000 de dolari canadieni pentru o perioadă de 7 ani locuiţi acolo.

  Cascada Niagara, New York (SUA) – Guvernul alocă 7.000 de dolari absolvenţilor care sunt de acord să lucreze în afacerile dezvoltate în apropierea cascadei timp de cel puţin doi ani.

  Ponga, Asturias este un mic sat din nord-estul Spaniei, unul dintre cele mai vechi din ţară. Guvernul oferă 3.000 de dolari fiecărui cuplu care se mută în Ponga. În plus, pentru fiecare copil pe care cuplurile îl au, primesc încă 3.000 de dolari.

  Olanda este o ţară cunoscută în toată lumea pentru spiritul liber şi orientarea sa către cunoaşterea mediului ştiinţelor sociale şi despre om. În micuţul oraş Utrecht fiecare locuitor primeşte 1.000 de dolari.

  Adevărul

  articol preluat de pe Gândul de dimineață – 03.11.2016 – solascriptura.ro

  Gândul de dimineață - 03.11.2016 - solascriptura.ro - Sola Scriptura. „Parisul Vestului” – Detroit, Michigan (SUA), a ajuns astăzi un oraş-fantomă, fiind departe de gloria de altădată. Programul iniţiat de primărie propune suma de 2.500 de dolari muncitorilor din oraşele învecinate, dispuşi să-şi mute locul de muncă în fosta „capitală a automobilelor americane”.
  Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
  Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

  Din aceeași categorie

  Gândul de dimineață – 02.12.2016 – solascriptura.ro

   „Mai bine să fii smerit cu cei smeriţi, decât să împarţi prada cu cei mândri.”...

  Gândul de dimineață – 01.12.2016 – solascriptura.ro

   „Mai bine să întâlneşti o ursoaică jefuită de puii ei, decât un nebun în timpul...

  Gândul de dimineață – 30.11.2016 – solascriptura.ro

   „Veţi fi urâţi de toţi din pricina Numelui Meu, dar cine va răbda până la...

  Gândul de dimineață – 29.11.2016 – solascriptura.ro

   „Ascultă, fiule, şi fii înţelept; îndreaptă-ţi inima pe calea cea dreaptă. Nu fi printre cei...

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....