Gândul de dimineață – 10.11.2016 – solascriptura.ro

 „Simone, tu dormi? Un ceas n-ai fost în stare să veghezi? Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul este plin de râvnă, dar trupul este neputincios.” Marcu 14:37,38
Harry Nelson a povestit o întâmplare din timpul colegiului trăită de colegul său de cameră. Pentru a învăţa mai uşor, acesta a vrut să se asigure că toate condiţiile sunt perfecte. De aceea şi-a cumpărat un fotoliu confortabil, papuci de casă comozi şi un halat călduros. Apoi a făcut rost de un stativ pe care a aşezat cartea într-un unghi corect pentru citire şi a instalat o lampă de carte ce difuza lumina spre pagina pe care şi-o dorea. Și-a pregătit pixuri de diferite culori şi multă hârtie de scris.

După ce s-a asigurat că toate aceste mijloace erau pregătite, s-a întors în cameră după masa de seară, şi-a scos hainele şi pantofii, apoi a luat halatul şi papucii de casă. A aprins lampa de studiu şi a pus cartea pe suport. S-a aşezat confortabil în fotoliu, hotărât să se pregătească pentru cursuri. Când socotea că totul era aranjat pentru a avea reuşită în pregătire, a adormit buştean.

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 10.11.2016 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor