Gânduri pentru exploratori, publicate din 2018 pe Devoționale.ro

Începând cu anul 2018, prin bunăvoința Departamentului de Tineret – Asociația „Exploratori pentru viitor”, vom publica zilnic un devoțional special pentru adolescenți, pregătit de coordonatorii grupelor de exploratori din toată țara.

Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Locul unde se întâlnesc săptămânal exploratorii conduși de liderii lor se numește clubul exploratorilor. La întâlnirile clubului timp de aproximativ 90 de minute activitățile sunt diverse și implică jocuri, cântece, îndemânări, team building, etc.

Dacă ești elev în calsele V-VIII și dacă simți fiorul aventurii și al unui viitor frumos nu ezita sa îi cauți pe exploratori. Ei sunt prezenți în majoritatea orașelor mari și în foarte multe alte localități.

Te invităm și pe tine să urmărești aceste articole!

Citește și

Comentariile sunt închise

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi.

Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile. Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web și a îmbunătăţi experienţa de navigare.
Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. DA, ACCEPT Citește mai mult

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!